Original topic:

Samsung'un A serisi sorunsalı

(Topic created on: 04-08-2025 07:56 AM)
337 Views
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
Galaxy S

A serisi tamam giriş-orta segment telefonlar, ama A3- ve A5- serilerine neden hala hak ettiği değeri vermiyor Samsung? 5 yıl önceki S20 FE bile 4K 60FPS video çekebiliyor; performansları da A55 ile aynı, hatta S20 FE Snapdragon kullandığı için daha stabil. A56'ya 4K 60 koysalar S24 FE satmaz diyenler olacaktır, S24 FE ile aralarında 600k antutu da dahil olmak üzere çok f.a.r.k var. Zamanında A50, A51, A32 ve A52 kral cihazlardı.

9 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
A serisine hiç değer verilmiyor yeni telefon alacak olsam asla A serisi almam
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Katılıyorum eskiden 30x dijital zoom bile vardı A serisinde onu da kaldırdılar
ichbinH
Active Level 5
Galaxy S
A72 30x vardı
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
A serisi bilerek kısıtlama yapılıyor bu yüzden her sene yeni güncelleme dışında değişen neredeyse hiçbir şey değişmiyor.
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
A32 nin kral olduguna katilmiyorum g85 pismanliktir. Simdi A06ya koyuyolar o islemciyi
Galaxy S
Bi kere o hatayı yapıp A34 aldım bidaha m34 alırımda a56 bile almam, istediği kadar özellik koysunlar, işlemci en iyisi olsun kasıtlı olarak cihazı yavaşlatıyorlar yazılımsal olarak bunu A54 ile aynı işlemciyi kullanan tableti alınca anladım, s24 kadar akıcı çalışıyor.
0 Likes
rcparda
Active Level 8
Galaxy S
Her telefonda aynı özellik olsa segment farkı nasıl olacak ki? S serisinde ki kamera alıcısı a serisi ile aynı değil en başta. Tam özellik istiyorsan s alacaksın.
0 Likes
Galaxy S
O zaman S serisi fiyatına A serisi satmayacaklar
0 Likes
MorMenekşe
Beginner Level 5
Galaxy S
2022 de A32 aldım, hala kullanıyorum. Benim için yeterli geliyor.
Güncellemesi devam eder mi? Güncelleme olmasa bile, daha ne kadar kullanabilirim? 🔥🔥
0 Likes