cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S10e Android 11 sorunları

(Topic created on: 02-20-2021 04:21 PM)
1379 Views
GosHawk
Active Level 3
Options
Galaxy S

Öncelikle iyi günler. Samsung markalı s10e modelli telefonumu alalı yaklaşık 1 sene oluyor. Telefonumu ilk aldığım zaman güncellemeleri yaptıktan sonra android 10, one ui 2.0 ile kullanmaya başladım. Sarj dinamiği ve performansı 1 sene içerisinde çok iyi durumdaydı, kaliteli oyunları üst seviye grafiklerle oynayabiliyor ve yorucu programları rahatlıkla çalıştırabiliyordu. Fakat son 1 - 2 haftaya kadar, yani telefonum android 11, one ui 3.0 güncellemesini aldıktan sonra ilk günlerde ısınma ve yavaş çalışma ardından düşük pil ve cihaz performansı yaşamaya başladım. Şu anda telefonum çoğu zaman işlem yaparken takılıyor ve yavaş çalışıyor. Pil performansı ise ayakların altında. Eğer bu telefona özellikle s serisinin 10 yılındaki yapımı bu modele bu kadar parayı bunun için verdiysem en kısa sürede rakip firmanıza geçmeyi ve tavsiye etmeyi düşünüyorum. Saygılarımla,teşekkürler.

9 Comments
Galaxy S
Servise götürün ve cihaz testi almalarını isteyin. pil ömründe kısalma olmuş olabilir pile bakılsın
GosHawk
Active Level 3
Galaxy S
Eğer pil ömründe kısalma olduysa bu değişim bir kaç günde farkedilemez, belli bir süre içinde azalması lazım artı olarak telefon yeni dediğim gibi ve telefon performansın ek olarak düşmesinin de Android 11 güncellemesi aldıktan sonra ortaya çıkması konunun nedenini ortaya koyuyor.
MAK94
Active Level 1
Galaxy S
Benim cihazımda da sorunlar hemen hemen aynı herhalde yazılım güncellemesi neden oldu bu duruma güncelledikten sonra telefon saçmalamaya başladı
GosHawk
Active Level 3
Galaxy S
Çoğu arkadaşın da okuduğuma göre benzer sorunları varmış bekliyoruz güncelleme felan ama daha yeni telefonlarda bu tarz sorunların olması saçma.
A51FanEdition
Active Level 6
Galaxy S
yeni güncellemenin gelmesini bekleyin
GosHawk
Active Level 3
Galaxy S
Eyvallah
TeknoB
Expert Level 1
Galaxy S
size tavsiyem her büyük güncelleme den sonra telefonu sıfırlamaniz daha stabil olacaktır cihaz
GosHawk
Active Level 3
Galaxy S
Çoğu arkadaşın ve destek hattının aynı tavsiyeyi verdiğini gördüm ama bence bu bi çözüm değil sonuçta şirketin yazılımsal sorunu bizden kaynaklı değil. Diğer firmalarda olmaması kullanıcı olarak can sıkıyor.
Solution
Fuşya
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  GosHawk,

Ben Fuşya, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes