cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Pass 162 hatası

(Topic created on: 01-17-2024 01:24 AM)
2858 Views
enestuncer
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Merhaba, 
S23 ultra kullanıyorum yurtdışı cihazı ve Xiaomi bir telefondan IMEI attırdım, Samsun Pass kullanamıyorum 162 kodlu hatayı veriyor sebebi bu olabilir diye düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
11 Comments
Galaxy S
Yurt dışı kayıtlı cihazlarda Samsung pass, güvenli klasör gibi bir kaç uygulama çalıșmaz
0 Likes
Ayberkozgur
Active Level 6
Galaxy S
Bende yurtdışı s22 ultra var samsung pass ve güvenli wifi evet telefonun alındığı ülkeyi istiyor ama güvenli klasör çalışıyo
0 Likes
Galaxy S
Bazılarında çalıșmıyormuș
0 Likes
Ayberkozgur
Active Level 6
Galaxy S
Anladım sormak istediğin birley varsa bana bu konularda bilgiliyim
0 Likes
Galaxy S
Teşekkür ederim. Bir sorum olacak normal fiyatından kaç TL daha ucuza geliyor imei dahil
0 Likes
Ayberkozgur
Active Level 6
Galaxy S
Şimdi şöyle ben sebebini bilmiyorum ancak bir Fransa'dan ilk çıktığında galaxy a52s 5g getirmiştim 2 yıl oldu 1. Hat süreli 2.hat süresiz bir şekilde çalışıyor sebebini bilmiyorum geçen yıl da s22 ultra aldım almanyadan getirttim bu s22 ultra da 1.hat süreli 2.hat süresiz galiba farkında olmadan yaptığım birşey telefonlarda işe yarıyor ben imei parası vermedim hiçbir telefoncuya da gitmedim bunun için
0 Likes
Galaxy S
2 sim i de kullanarak 1 yıl kullandırıyorlar artık ama seninki nasıl oldu anlamadım
0 Likes
Ayberkozgur
Active Level 6
Galaxy S
Bende bilmiyorum ama ben s22 ultrayı özellikle 3 hatlı almaya dikkat ettim şuan kullandığım 2fiziksel 1sanal hat ve memnunum
0 Likes
Ayberkozgur
Active Level 6
Galaxy S
Samsung account bölgesini değiştirirsen çalışır
0 Likes