cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultra mı s23 ultra mı

(Topic created on: 01-17-2024 10:01 AM)
541 Views
bsnr
Active Level 3
Options
Galaxy S
Öğretmen olduğum için özellikle kalemli model tercih ediyorum. Ama ikisi arasında çok ciddi bir fiyat farkı var hangisini almalıyım bilemedim. 20bin liralık bir **bleep** var mı özellik olarak 
0 Likes
16 Comments
pembepanzer
Active Level 5
Galaxy S
Çok büyük **bleep** var hocam s22 ultra exynos 2200 s23 ultra ise sd 8 gen 2
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben buna özellikle baktım 8 gen 1 var S22 Ultra mda
pembepanzer
Active Level 5
Galaxy S
Avrupada çoğunlukla exynos satılıyor almadan önce bakmak lazım ama tabletimdeki sd8 gen 1 islemciden de memnun degilim mlsef
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ama param varsa S23 Ultra derim bende tabi birde s24 serisi çıkıyor bugün
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne amaçlar ile kullanacağınıza bağlı. S23 ultra kamera konusunda s22 ultranın oturtulmuş halidir. Yani daha iyi bir kameraya sahip. Aynı zamanda işlemci ve grafik olarakta s23 ultra daha alınası bir cihaz. Bariz bir **bleep** yok aslında. Ciddi olarak yoğun kullanım istiyorsanız s23 ultra derim.
DFR_A12s
Active Level 8
Galaxy S
8 gen 1 sorun çıkartır en iyisi 23 ultra almak
bsnr
Active Level 3
Galaxy S
Günlük kullanıyorum şuan m31 kullanıyordum harika bi telefon değil ama bu zamana kadar güzel götürdü
Amacım m31 de olduğu gibi donma kasma gibi sorunlar yaşamamak güzelde bi kamerası olsun yeterli
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 ultra daha iyi
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
S22 serisinde kullanılan işlemci telefonun ısınmasına ve bataryanın hızlı tükenmesine sebep oluyor hocam. S23 serisi samsungun en sorunsuz serilerinden biri.ısınma problemi yok.kullanılan işlemci daha güçlü ve kronik hatalı değil s22 serisindeki gibi.ayrıca kamerası daha iyi.evet s22 ultra cazip gelebiliri fiyatından dolayı ama telefonla işiniz gereği gün içinde fazla ilgilenecekseniz ve batarya dayansın telefon ısınmasın diyosanız kesinlikle paranıza kıyp s23 ultra almanızı tavsiye ederim.sizi rahat 5 sene götürür. bende küçük s23 olmasına rağmen bataryasından çok memnunum 7 saat civarı açık ekran sürem var