Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
3x10x1773,5Küsüratlı Zoom lardaHerhangi bir çamurlaşma ile karşılaşmadım View Post
Arkadaşlar bazen ekrana o üçgen gibi simge çıkıyor basinca o tablo çıkıyor bilen varmi View Post
Tlf sim kartı kabul etmiyor View Post
Bir çok kişi sorunun farkında ve bu durumdan şikayetçi. Sabah forumda da görmüştüm. 1x 2x 3x 10x...100x de bir şey yok fakat bu değerlerin dışında bir... View Post
S23 fe telefonumda bazı sitelere girdiğimde güvenli arama kapalı olmasına rağmen hala siteye giremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? View Post
Arkadaşımda s23 ultra var yurt dışı csc değiştirecekmiş csc yi tur yapacak mış herhangi sorun çıkartır mı ve tanımlamada işlem gerekli falan yazmaz... View Post
Merhaba elimde smart tag2 cihazı var s23ultra modelinde kameralı bir şekilde cihaza yönlendirirken aynı cihaz s24 plus modelinde sanki uwd özelliği... View Post
Bir sey soracagim. Herkes 6.1.1 geldigini soylemis te... Ben de yukledim bugunku buyuk guncellemeyi. 6.1 bu. 6.1.1 yazmiyor ki? View Post
Herkese merhaba, S23 cihazım 6.1 sonrasında fazla ısınma ve pil sorunu yaşıyordu. Son gelen 6.1.1 güncellemesi ısınmayı azalttı ve stabilizasyon... View Post
Galaxy S23 te, otomatik kapama açma özelliği var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
617 | |
600 | |
550 | |
519 | |
428 |