cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güvenli Klasör oluşturulamıyor sorunu

(Topic created on: 01-19-2024 10:47 PM)
1822 Views
Enesmert078
Active Level 1
Options
Galaxy S

image

image

Slm ben Galaxy S7 Edge kullanıcısıyım telefona geçen günlerde Galaxy S7 Edge telefona root atmak istemiştim root attım sonra da BINARY BLOCKED hatası verdi ve bir yazılım attım düzeldi açıldı telefon ve orjinal yazılım güncellemesi gelmişti telefona tam düzeldi toparlandı derken güvenli klasör oluşturulamıyor hatası veriyor samsung healt izinsiz yazılım yüklendi hatası veriyor samsung pass aynı şekilde hata veriyor Resmi Yazılım Sorunu var sıfırlasam değişmeyeceğini biliyorum çünkü samsung müşteri hizmetlerini aradım sıfırlasan bile değişmeyeceğini söylüyorlar rootsuz ama root gördüğü için açılmadığını söylüyorlar bilen kişi varsa söylesin
10 Comments
Galaxy S
Root yüklediğiniz için bu hataları almanız çok normal. Faydaları olduğu gibi zararları da var maalesef. Biraz saçma bir yanıt gibi olacak ama içimde kalmasın belki düzelir.
Rootu kaldırıp orjinal yazılımını yüklemeyi tekrar dener misiniz?
Enesmert078
Active Level 1
Galaxy S
Zaten orjinal sürüm güncellendi güvenli klasör oluşturulamıyor hatası veriyor
Galaxy S
Alttaki arkadaşın dediği gibi o zaman ben söylemeyi unutmuşum Knox sayacıyla alakalı olabileceğini
0 Likes
Galaxy S
Malesef Knox sayacı bozulmuş Servise götürüp yazılım attırmanız lazım Sanırım öyle düzelir ama tam emin değilim Bir Samsung yetkili servisiyle görüşün
Galaxy S
Abi dm bakar mısın :DD
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Rootu beceremediğiniz için knoxu tetiklemişsiniz. Bildiğim kadarıyla çözümü yok.
Enesmert078
Active Level 1
Galaxy S
Orjinal yazılım atılırsa düzelmezmi
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Fiziksel bir parçanın değişmesi gerekiyor diye biliyorum, yazılım atmakla düzeltemessiniz. İş işten geçti.
Enesmert078
Active Level 1
Galaxy S
Tmm anladım
0 Likes