cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Modlar ve Rutinler

(Topic created on: 11-23-2024 09:13 PM)
162 Views
VEZİROĞLU
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Benim Modlar ve Rutinler ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Daha önceden "Macrodroid" programı ile yaptığım ayarlamayı Rutin olarak ayarlıyorum fakat olmuyor. Lütfen yardımcı olunuz.

Yapmak istediğim şu;
Ben eve geldiğimde wifi etkin olup mobil veri kapanacak. Evden çıkıp wifi'den düşünce de wifi kapanıp mobil veri devreye girecek. Fakat bunu ayarlamama rağmen sağlıklı bir şekilde çalıştıramadım. Haritadan seçtiğim ev konumunun menzili geniş bir alanı kapsadığından sanırım, diğer mod devreye girmemekte. Sanırım gözden kaçırdığım veya yanlış hesapladığım birşey var ama farkedemiyorum. 

Bu tip bir Rutin kullanan varsa veya doğru rutini bilen varsa lütfen bana tarif etsin. Herkese iyi günler...
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Dediğim şekilde son kullanılan uygulamalarda modlar ve rutinler uygulamasını açık tut yaptınız mı peki
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Nasıl yani? Uygulama cihazda zaten açık kalmıyor mu?
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Şöyle
Son kullanılan uygulamaları kapatsanız bile açık kalıyor bende o senin bahsettiğin sorunu yaşıyordum bu şekilde çözdüm 1732385244816.jpg
0 Likes
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Yalnız bende Modlar ve Rutinler ayrı bir uygulama olarak değil, ayarlar içinde açık...
1732385632316_1732385632308_0.jpg
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Modlar ve rutinleri ayarlarda açın sağ üstte üç noktaya basıp masa üstüne kısayol oluştur olmalı oradan uygulama şeklinde ekleme yapın olacaktır
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Sanırım yaptım. Umarım işe yarar.1732386701682_1732386701673_0.jpg
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Son kullandığın uygulamaları kapattığında o açık kalıyorsa olmuştur tümünü kapat dediğinde
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ediyorum. Olmuş. Şimdi sadece rutinlerin sorunsuz çalışması kaldı.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Ben aynı sorunu s24 ultra aldığım günden beri yaşıyorum üç kezbu konu ile ilgili uzaktan erişim ile cihaza bağlantı kuruldu çözemediler en son bu şekilde çözdü M şuan herşey yolunda cihazımda
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Yaa benim durum biraz karışık. Her şeyi telefona bağladığım için de zorlanıyorum. Galaxy watch 5 pro üzerinden ödeme yapıyorum. Eee bunun için telefonun interneti açık olmalı. Wifiden düşünce, mobil veri devreye giriyor sanıyorum ama her seferinde kasada beklerken buluyorum kendimi. O kadar çok şeyimiz hatta her şeyimiz teknolojik olunca, internetlerin yada elektriklerin kesilmesi hayati tehlike taşıyor! Makinaya bağlanmış hastalar gibi olduk!