cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Modlar ve Rutinler

(Topic created on: 11-23-2024 07:06 PM)
782 Views
VEZİROĞLU
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Benim Modlar ve Rutinler ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var. Daha önceden "Macrodroid" programı ile yaptığım ayarlamayı Rutin olarak ayarlıyorum fakat olmuyor. Lütfen yardımcı olunuz.

Yapmak istediğim şu;
Ben eve geldiğimde wifi etkin olup mobil veri kapanacak. Evden çıkıp wifi'den düşünce de wifi kapanıp mobil veri devreye girecek. Fakat bunu ayarlamama rağmen sağlıklı bir şekilde çalıştıramadım. Haritadan seçtiğim ev konumunun menzili geniş bir alanı kapsadığından sanırım, diğer mod devreye girmemekte. Sanırım gözden kaçırdığım veya yanlış hesapladığım birşey var ama farkedemiyorum. 

Bu tip bir Rutin kullanan varsa veya doğru rutini bilen varsa lütfen bana tarif etsin. Herkese iyi günler...
20 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Model hangisi bende yaşamıştım o sorunu aynı rutinleri kullanıyorum eve geldiğimde aktif oluyordu sabah işe giderken 30 km mesafede iş yerim var orada bile evde ki rutinler değişmiyordu s24 serisin de bende bunu şöyle çözdüm modlar ve rutinler kısayolu yaparak onunla aç son kullanılan uygulamalarda modlar ve rutinler in ikonuna tıkla orada açık tut yazan yere tıkla o şekilde sorunsuz çalışacaktır
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Model s23 ultra.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Birde şöyle sorun oluyordu ben evden işe geldiğimde mobil veri açtığımda konumu evden dışarıda olduğumu anlayıp dışarıda yapması gereken herşeyi öyle de yapıyor sende de varmı o sorun
MGKTN
Active Level 4
Galaxy S
Tetikleyici olarak wifi kullan, wifiye bağlandığında mobilveriyi kapat olarak ayarla.
Wifi bağlantı kesildiğinde de otomatik tersine çalışır mobil veriyi açar.
MGKTN
Active Level 4
Galaxy S
Bu şekilde ayarlaya bilirsin1732378968956_1732378968948_0.jpg
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Aslında aynen bu şekilde. Ama nedense evden çıkıp wifi'den düşünce mobil veri devreye girmiyor.

Ayrıca bende şöyle bir **bleep** da var. Ev'in konumunu seçiyorum. Çünkü evin menziline girdiğimi görünce kapalı olan wifi otomatik açılsın ve ev internetine bağlansın istiyorum.
0 Likes
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Şöyle bir şey yaptım. Umarım sorunum çözülür.
1732380927639.jpg1732380927661.jpg
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Bu şekilde her türlü wifi açık kalır rutin kapatsa bile üstte wifi açık olarak tetikleme seçilmiş
VEZİROĞLU
Active Level 6
Galaxy S
Eğer wifi açıksa olarak yaptım.
0 Likes