cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Klavye Büyük Harf Sorunu

(Topic created on: 11-27-2024 10:26 PM)
356 Views
Josef_
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung klavyesini kullanmak istiyorum ama o ısrarla "beni kullanma" diyor. Özellikle şu sorunuma çözüm var mı?

Bazı uygulamalarda büyük harfle başlayıp noktadan sonra büyük harfe geçmiyor.

image
İlk kelime küçük. Sonraki ds küçük. Soru işareti koyuyorum hâlà küçük. 

Emoji arama Türkçe'de yok ne kadar saçma. Gerçekten bunu için herkes alternatif klavye öneriyor. Olur mu ya bu telefonları bedavaya satmıyor ki bize bu hizmeti sunmamak ne demek? 

Sesle yazma olayında Google başlarken gubik diye ses yapmasın diye Samsung klavye kullanıyorum. Fena değil ama noktalama yok kardeşim. Nokta diyorum koymuyor bekliyorum koymuyor ne yapayım amuda mı kalkayım? Ah google her sesli komuta o salak sesi koymasan. 

Pano nun sınırsız olması (diğerlerinde sabitle demek gerek ben ne bileyim 1 saat sonra lazım olacak o da sabitleyeyim), klavyenin diğerlerinden daha elegant görünmesi, çevirinin offline olması (diğerlerinde dil paketi indirsen bile internet istiyor ne saçma) artıları.

One ui 7 de çözerler umarım. iOS'u dibine kadar kullanan biri olarak bu kadar temel şeylerin olmamasına şaşırmıyorum. 

13 Comments
OguzhanGoktas
Active Level 4
Galaxy S
Bütün klavyeleri kullandım en iyisi Yandex klavye, düzeltmesi falan çok iyi, dene istersen.
0 Likes
Josef_
Active Level 4
Galaxy S
Önerin için teşekkürler deneyeceğim 🙏 ama 5 yıl önce araba alınan paraya telefon alınca klavye yükleme ıvır zıvırla uğraşmak zoruma gidiyor. Yapay zeka özelliklerini 3. parti firmalara veriyoruz iyice. Zaten Samsung ve Google yeterince verimizi yürütüyor biraz da yandex e kaptıralım. 😂
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gboard Tavsiye Ederim 😊👍
0 Likes
Josef_
Active Level 4
Galaxy S
Sesli yazma tuşuna basınca o google ın gubik diye sesi çıkıyor ya işte o olmasa var ya süper de neyse. 😂