cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Gizli klasör kopyala yapıştır

(Topic created on: 12-14-2024 03:35 PM)
156 Views
FlexZ
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba, gizli klasörlerde bulunan Whatsapp uygulamasından galeriye kaydettiğim görüntüler veya kopyaladığım yazılar telefonun kendi fotoğraf galerisine kaydetmiyor veya şifresiz uygulamalara yazı yapıştıramıyorum. Ayarı varsa yardımcı olabilecek var mı? (S24 Ultra)

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Şöyle bir şey deneyebilirsin. Gizli klasörde galeri ve Telegram'ı aç. Fotoğrafları Telegram'a yükle, oradan normal Telegram'a geçip cihaza indir.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
FlexZ
Active Level 3
Galaxy S
Yazı panoya kopyalama dış klasörlere yapıştırma olayını güvenli klasör ayarlarından çözdüm bu arada sadece resimleri galeriye kaydetme ayarı kaldı
0 Likes
Solution
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Şöyle bir şey deneyebilirsin. Gizli klasörde galeri ve Telegram'ı aç. Fotoğrafları Telegram'a yükle, oradan normal Telegram'a geçip cihaza indir.
0 Likes
FlexZ
Active Level 3
Galaxy S
O şekil alternatif çözümüm var aslında hocam, güvenli klasörde bulunan WA Businesstan kendi numarama yani normal Whatsappa atıp indiriyorum galeriye ama uğraştırıcı oluyor. Yazıların kopyalama yapıştırma ayarı gibi bir şey olsa çok iyi olurdu aslında.
0 Likes
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Amacının dışına çıkmış olurdu istediğin yöntem olsaydı :( O yüzden yok zaten, alternatif yöntemleri kullanmak zorundasın
0 Likes
FlexZ
Active Level 3
Galaxy S
Yazılarda o seçeneği koymuşlar mesela bu seçim özgürlüğünü bu opsiyonda koymamaları tuhaf. Ona bakarsak ikiside sıkıntı, yazılardada IBAN/TC gibi hassas bilgiler dışa kopyalayabilirim. Neyse alternatif devam. 😅
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Bazen anlam verilmiyor samsungun işine o da bunlardan biri 😄