Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
İconlari daha büyük yapıyordum 6.1 de şuan en sonda ama okadar büyümüyor.baska yermi var ayar fa-lan View Post
now bar da maç alamıyorum. tüm aysrları yaptım bir kere açıktı sonra sürükleyerek kapattım şimdi hiç maç bildirimleri gelmiyoe ne yapabilirim View Post
Galaxy s24+ için Uı 7 güncellemesi öncesinde şarj süremden çok memnundum. Güncelleme sonrası telefon kullanımımda herhangi bir değişiklik... View Post
One uı 7 ile birlikte nerdeyse herkese gelmiş benim s22de yok kimlerde var bu ayar zatwn adam akıllı güncelleme verselerdi şaşardım performans profili... View Post
Merhaba, 8 saat ekran süresi alırken geçen hafta yaptığım son güncelleme ile 6 saat ekran süresi almaya başladım. Telefon çok kötü bir hal aldı artık... View Post
Samsung neden VARSAYILAN olarak ayarlamıyor? S21FE telefonumun batarya problemi ve ısınması YARI YARIYA düşüyor vulkana alınca. Tek sorun yeniden... View Post
Arkadaşlar merhaba. S21 Fe kullaniyorum. Iphone'da olduğu gibi aod açınca tam ekran duvar kagidi yapma ayarı gibi bir şey var mi? Ekranı kapatınca... View Post
Telefonu kapalı şarj edince pil daha çabuk bitiyor Açık şarj edince daha uzun gidir pil sizde de öyle mi View Post
S24fe telefonumu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum sadece ilk açtığım an 1 2 saat ısınmıştı onun dışında şarjda bile ısındığına şahit olmadım ama bugün... View Post
S24-FE ve Buds 3 Pro birlikteliginde ses seviyesini extra olarak nasil artirabilirim? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1449 | |
1322 | |
891 | |
790 | |
721 |
User | Count |
---|---|
47 | |
45 | |
29 | |