cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S24 FE alınır mı?

(Topic created on: 11-07-2024 05:16 PM)
1749 Views
Tony_Stark_
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bir arkadaşım telefon alacak ve maksimum bütçesi 25 bin TL. Bu fiyata S24 FE alınır mı?

13 Comments
Galaxy S
Alınır. Sağlam telefon
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Direkt yapıştırın.Isınma yok,çok serin bir cihaz.Performans ve ekran gayet başarılı.Pil efsane.S23 alın diyenleri dinlemeyin işlemci geekbench testinde s23 ailesini tertemiz ediyor.Çerçeveler de ince 1,99 mm zaten ekran 6,7 inç.

Kameralar çok başarılı,çekim sonrası yapay zeka fotoğrafları inanılmaz hale getiriyor,karanlık alanlarda çekim gayet güzel.

Galaxy AI özellikleri zaten Türkçe desteği de gelince süper oldu.

7 Yıl güncelleme desteği de herkesin sanki uzay mekiği sandığı Çinliler'i geçen bir durum.
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Kesinlikle tüm dediklerinize katılıyorum, provisual engine çipi olması bile s23tense bunu almak için bir sebep, fotoğrafları çok güzel işliyor.
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Arkadaşım benim telefonla fotoğraf çekiyordu önizleme'de beğenmedi

Bu ne la oğlum dedi
dedim sen bi çek fotoğrafı hele

galeride fotoğrafı görünce şokkkk
Galaxy S
Bir şey soracağım s23ten daha iyi bir cihaz mı bilmiyorum fe olduğu için arada kaldım gibi fakat
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
S23'e güncellik,işlemci gücü,visiual engine ile kamerası ile **bleep** atıyor.

Karar sizin.Çerçeve mi yoksa geri kalan her şey mi....
Galaxy S
Bi kadın vardı vatanda s23le s24fe arasında kalmıştı ben ona direk s23ü önerdim s24feyi gömdüm gibi hissettim s23ün yanında (aşırı pişmanım şu anda)
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Ah aklıma bir de Pil geldi.....
S23'de pilden millet şikayetçi.S24FE hayatıma gireli şarj yüzdesine bakmaz oldum.
Galaxy S
Ya ben s24feyi çok bilmiyodum bi de alan kişi sayısıda azdı yeni çıktığı için o zamanlar daha yeni çıktı işte s23 daha iyi diyip kenara attım...
0 Likes