cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 alınır mı

(Topic created on: a month ago)
213 Views
ahmetfurkanaktepe
Active Level 2
Options
Galaxy S
Arkadaşlar selamün aleyküm, şu an galaxy s7 kullanıyorum ve yakın zamanda yeni bi telefona geçeceğim inşallah. 20-22 bin civarı bütçem var, s22 ya da s23fe düşünüyorum. Her iki telefonda da ısınma sorunu olduğunu, ayriyeten s22nin şarjının hızlı bittiğini okudum. Telefonda oyun oynamam sosyal medyayla pek alakam yok kamerası iyi olsun ekranı güzel olsun şarjı bir günü çıkarsın uzun ömürlü olsun istiyorum. Hangisini almalıyım, yardımcı olursanız sevinirim. 

9 Comments
s2222s
Active Level 4
Galaxy S
Saydığın özellikler s23fe %50 s22 %50 karşılıyor bence içinden hangisini almak geliyorsa onu al
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Evet s22 de önceden ısınma olayı vardı ama şuan yok kullanıcılar gelen son güncellemeden sonra düzeldi raporunu verdiler, bu yüzden s22 alınabilir ama onunda 128 liği var, s23 fe nin 256 lığı var, sürüm olarak s23 fe önde, aslında s23 fe nin de geri kalır yanı yok, hem yeni olduğu için, hemde büyük güncelleme avantaji var, kameralar aynı sensör bakımından, s23 fe olabilir, s22 eskimeye başladı s25 çıkacak artık bir yandan.
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
S22 alacağına 6 yıl güncelleme destekli A56'yı bekleyip almanda fayda var. Veya da S24 FE de olabilir. S22 sonuçta eskiyen bir cihaz.
FatihS22
Expert Level 1
Galaxy S
S24 fe al
OnurS22
Active Level 6
Galaxy S
S22 al kardeşim gözün kapalı o paraya alınabilecek en iyi cihaz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen Öyle 18 Bine Kaçmaz Bu Cihaz 🔥🔥
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Alınır Şuan Sorunlar Büyük Ölçüde Çözüldü Ama Batarya Performansı Hala Yeterli Değil Maalesef 👍
Galaxy S
Saydığınız özelliklere bakınca s23 fe daha mantıklı özelliklede uzun ömür açısından 1 yıl daha fazla güncelleme alcak s22'den pil süresi konusundada daha iyi s22'ye karşı kaybettiği tek yer alt çercevenin biraz büyük olması ama s7 den geçen birini rahatsız etmez büyük ihtimalle ama en mantıklısı 3 bin daha ekleyip s24 fe almak 7 yıl güncelleme ve daha büyük ekran
Galaxy S
S24 fe bana da daha mantıklı geliyor. Tek beğenmediğim kısmı tasarımı, büyük telefon çok sevmiyorum. S22nin tasarımı ise tam istediğim gibi ama şarjı sıkıntılı diyorlar. Sırf tasarımı iyi diye de şarjı çabuk biten bi telefon almak da çok mantıklı gelmior açıkçası.