cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S10 Plus Android 12

(Topic created on: 01-31-2022 10:35 PM)
367 Views
ERHCA
Active Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba. Samsung S10 Plusum var. Suan Android 10 yüklü android 11 geri dönüşler kötü olduğu için And 11 yüklememiştim. ANDROİD 12 ne durumda? Batarya durumu, donma kasma durumu nasıl, ısınma var mı? Oyun performansları nasıl?  Stereo ses seviyesi nasıl? Android 11 de ses seviyesi düşüklüğü olmuş 12 de durum ne? 

12 Comments
Galaxy S
Maalesef cihazı Android 12ye güncellemeniz için Android 11e güncellemelisiniz cihazı.
Bence güncelleyin derim çünkü gayet güzel bir dürüm Android 12
0 Likes
ERHCA
Active Level 2
Galaxy S
Pc den smart switch ile direk android 12 yükleniyor diye biliyorum? Android 11 gibi vasatsa android 10 ile yola devam derim. Suan hiç bir sorunum yok çünkü telefon ile.
Galaxy S
Direk Android 11 sonra Android 12 diye biliyorum. Fakat od*n ile direk Android 12ye geçebilirsiniz
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung Galaxy s 10 arti
Sizinle aynı bu model cihazı kullanan Alfa Türk adlı bir tane abimiz var bu forumda isterseniz sorularınızı ona sorabilirsiniz size çok iyi yardımcı olacaktır
Brkzkn
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba sarjiniz %85 %90 sonra geç doluyormu sizinde tahmini süre uzuyormu
0 Likes
ERHCA
Active Level 2
Galaxy S
Bende android 12 yok android 10. Yüklü. Normal olarak soruyorsanız hayır olmuyor bahsettiğiniz mevzu soketten şarj cihazı başlığından kablodan yada bataryadan yapabilir.
0 Likes
Brkzkn
Active Level 5
Galaxy S
Bazıları normal diyor hata raporu gönderdim en yakın servise verin diyor ama ne yapacağımı bilemiyorum ya
0 Likes
ERHCA
Active Level 2
Galaxy S
Şarj aletini değiştir soketi temizlet derim
0 Likes
Brkzkn
Active Level 5
Galaxy S
Hiçbirine problem yok .
0 Likes