Merhabalar S25 Ultra kullanıcıyım. Dün gemini mikrafon kısmına dokunurken gayet iyi çalışıyordu. Bugün bozulmaya başladı. Bilgisi olan var mı? View Post
Merhabalar S25 Ultra kullanıcıyım. Dün gemini mikrafon kısmına dokunurken gayet iyi çalışıyordu. Bugün bozulmaya başladı. Bilgisi olan var mı? View Post
Yeni telefon almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım iphone 15 pro ve s25 arasında kaldım şuan s23 + galaxy watch 7 saatim var iphone alırsam... View Post
Ses panelini istedigim sekilde boyutlandırabiliyomuyum ömceden imce ve güzel duruyodu yanlislikla yaptığım birseyden dolayı büyük durmaya başladı View Post
Tqhminleeinizi yazarmısınız tahmini hangi gün ne zaman geleceğini de yazarmısınız View Post
Parlak fotoğraf tanımım tam olarak doğru değil. Örneğin iphone 13 ve iphone 17 ile çektiğimde televizyondaki detaylar olduğu gibi görünürken, s23... View Post
İlk olarak herkese merhabalar biliyorsunuz ki One uı 8.5 güncellemesi normal şartlarda mart ayında gelmesi planlanmıştı ama bazı optimize sorunları... View Post
Arkadaşlar samsung galaxy s25 ultra kullanmaktayım. Önceden mikrafona basılıp konuşulamıyordu. Şimdi **bleep** ettimki düzelim sağlamış. Bu durumu... View Post
bir süredir s25 fe telefonumda whatsapp bildirimini gördüğüm halde sesi ve titreşimi gecikmeli geliyor. sebebini çözümünü gemini ile araştırmaya... View Post
Galaxy S26 Ultrada performans tipi düşük seviyedeyken telefon daha hızlı hissediyorum bunu benden başka farkeden oldu mu acaba? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 508 | |
| 415 | |
| 403 | |
| 398 | |
| 351 |