cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Dex Pc Güncellemesi

(Topic created on: 11-23-2023 09:15 PM)
397 Views
MAŞtAŞ
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar ihtiyacınız olur mu veya bu şekilde kullanma yoluna gider misiniz bilmiyorum ama sizlere Samsung Dex ve operatörünüzün interneti ile alakalı bir paylaşım yapacağım. Örneğin operatörünüzde sınırsız internet kullanımı mevcut ve 15 GB hotspot sınırınız var ve onu bitirdiniz veya kullanmak istemiyorsunuz veya alternatif bir kullanım şeklini değerlendirmek istiyorsunuz diyelim. Telefonunuzun ekranı ufak ve Samsung Dex modülünü bilgisayarınızdan kullanmak istiyorsunuz ama bulunduğunuz ortamda internet olmadığını düşünelim. Telefonunuz ve bilgisayarınızla uyumlu dönüştürücüyü kullanarak, (tabii öncelik Samsung DEX windows için olan yazılımı bilgisayarınıza kurmanız gerekir) Telefonunuzdaki DEX ile uyumlu tüm uygulamaları sınırsız internetinizden kullanarak :; bilgisayarınızdan ve bilgisayarınızın ekranı boyutunda kullanarak deneyimleyebilirsiniz. Kısacası sınırsız internet ile Samsung DEX aracılığı ile telefonunuzdaki her şeyi bilgisayarınızdan da yapabilirsiniz. Anlatmak istediğim ve aslında bildiğiniz bir şeyin belki de farklı bir kullanımı Samsung DEX ve Sınırsız internet bilgisayarda kullanımı. Güncelleme gelince paylaşmak istedim. Sessiz olalımda operatörler bu durumun farkına var masın hotspottan interneti kullanmıyor anlayacağınız...

image

7 Comments
Galaxy S
En soldaki simgeler olmasa bildiğin Windows 11
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S
Modülde bir takım sınırlı sayıda düzenlemeler yapabiliyorsunuz şimdilik bildiğim bu ve masaüstü görüntüsünden bahsediyorum ben bu şekilde düzenledim... Arka plan ve masaüstünde gösterilecek uygulamaları ve araç çubuğundaki görünecek uygulamaları ayarlayabiliyorsunuz...
0 Likes
ibrahim2321
Active Level 4
Galaxy S
Simdi Interneti acacak miyiz telefonda
0 Likes
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S
Eğer sınırsız internetin varsa çünkü diğer durumu bilmiyorum, mobil veri açık olsun bir Type-C usb veya direk Type-C kablo ile telefonunu ben laptopta kullandığım için Laptop olarak belirtiyorum Laptopa bağlantısını yap seçeneklerden ilgili bağlantı seçeneğini seç ve kabloyu taktığında telefonunda şu bildirim çıkacak Samsung DEX şimdi başla veya iptal. Şimdi başla dersen yukarıdaki görüntüyü bilgisayarında alır ve DEX modülü kullanırsınız... Anlatabildim mi?
0 Likes
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S
Tek kafamdaki çelişki aynı zamanda telefonumuz sürekli şarj halinde bunun pile zararı nedir gerçi ben çokta önemsemiyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur. Sessiz kullanalımda operatörler uyanmasın arkadaşlar :;
0 Likes
Furkans21fe
Active Level 1
Galaxy S
Bende nedense çözünürlüğü çok düşük oluyor dex pc modunda çözümü varmıdır
0 Likes
MAŞtAŞ
Active Level 6
Galaxy S
Bilgisayarından Dex ayarlarına baktın mı? Orada yapabileceğin ayarlama olabilir bu konuda.
0 Likes