cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung İnstagram Modülü

(Topic created on: 12-10-2020 12:13 PM)
354 Views
utKUyumcu
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba Değerli Samsung Yetkilileri, 

Bilindiği üzere dünya üzerinde en popüler uygulamalardan birisi olan instagram a andorid cihazlar kalitesi düşük video atmakta ve bu kullanıcı kalitesini düşürmektedir hatta İPhone kullananlar tarafından da alay konusu haline gelmiştir..Sırf bu yüzden Samsung S10 plus modeli kullanıyorum..S10 ailesinin kamera modülü içinde olan bu sekme sayesinde kalite kaybını minimize ederek hikayeleri gönül rahatlığıyla paylaşabiliyorum. Bu inanılmaz derecede kullanışlı bir modüldür.. #withgalaxy tipinde atıyor.. Size sorum şu : Bu kadar önemli ve güzel bir özelliği neden Samsung un yeni amiral gemilerinde göremiyoruz? Ben S20 ultra da note 20 ailesinde neden bu modülün olmadığının açıklanmasını talep ediyorum..ve bir güncelleme ile getirilmesi mümkün müdür? Bu instagram modülü sayesinde telefonlarınız direkt tercih sebebi olacaktır.. Ben 7 yıldır iphone kullanıyordum ancak S10 plus cihazı çok beğendim bu sebepten Samsung tercih ettim. Ancak yeni nesil cihazlarda bu modül aktif olmaz ise üzülerek ıphone a geçeceğimi belirtmek isterim. S10 plus tan sonra geçeceğim Samsung cihazda instagram modülünün olmaması beni farklı markalara yönlendirecektir. Umarım bu konu ile ilgili olarak çalışmalar yapılıyordur. İyi günler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba utKUyumcu,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

2 Comments
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle öyle, şahsen s9 plus kullanıcısı olarak söylüyorum; One UI arayüzüne sahip tüm telefonların bu modüle sahip olması gerekiyor.
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba utKUyumcu,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD