Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
📱 s21 fe View Post
Haber ve forum kanallarının verdikleri ortak bilgiye göre yarın Z Fold 6, Flip 6, S24, S24+ ve S24Ultra'ya OneUI7 güncellemesi gelecekmiş. Tek... View Post
İlk kez 24 kullanıyorum 3x 5x arası geçişte kasıyor mu yaşayan var mı yoksa böyle mi buThis video is currently being processed. Please try again in a... View Post
telefonum malezya csc li malezya 14 nisana girdi hala güncelleme yok samsung!!!!!!! View Post
Zygisk ile sadece bir tane modül yükledim. Oda iconfy. Ancak belli de oluyor sürekli Root izni kullanıp duruyor. Haliyle ekran süresini berbat ett.... View Post
S23 Ultra cihazım ile fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Bu cihazda daha iyi fotoğraflar çekmek için hangi ayarları yapmalıyım? View Post
Yarın one ui 7 nin gelmesini beklemiyorum. Özellikle güncellemenin serverlardan kaldırıldığı haberi, güney amerika ülkelerinden gelen "mayıs"... View Post
200 M ile cekilen fotoğraflar otomatik yapay zeka renklendiriyor bu sorun başkasında var mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
1532 | |
1252 | |
1112 | |
1085 | |
1054 |
User | Count |
---|---|
35 | |
29 | |
27 | |