cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNGDAN AYRILIN

(Topic created on: 05-28-2023 01:14 AM)
114 Views
AlperKusc
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba çok eski samsung kullanıcısı olarak son dönemde kullandığım s22 ve watch 4 ile ilgili 2 sindede kasa soyulmaları mevcutsamsung servisler ve m. Hizmetleri kesinlikle ilgilenmiyor samsung eski kalitesini kaybediyor. Yazılacak çok şey var ama samsung yeterince zamanımı çaldı apple ye geçmek istiyorum, samsung markasınında satış sonrası hizmetleri çok kötü eski bir kullanıcı olarak kimseye tavsiye etmiyorum

usküdarlı
Active Level 5
Galaxy S
Bence teknoloji şans işi bazen hata sizi bulur bazende sorunsuz kullanırsınız ürünü önemli olan teknik destek .ve garanti türü.
0 Likes
smsng34
Active Level 4
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum samsung'dan ayırılın çünkü ben apple'dan geçtiğim günden beri tüm ürünleri Samsung almaya başladım saatte kulaklık vs hatta ve hatta anahtarlık bile Galaxy aldım ya bağımlılık yaptı şimdide buzdalobına bakıyorum.
circless
Active Level 9
Galaxy S
Aksjasjshsjsjx televizyona da sıra gelir
smsng34
Active Level 4
Galaxy S
Hahahha mantıklı hangisini alıyım 😊
circless
Active Level 9
Galaxy S
Hangisi acilde onu al ama akıllı tv daha eğlenceli olur
0 Likes
smsng34
Active Level 4
Galaxy S
Tv daha mantıklı
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Çok güldüm Allah affetsin 😂
halilibo
Active Level 6
Galaxy S
sana bir şey söyleyemem lazım tamam sen samsung dan memnun kalmamışsin anlıyorum lakin ben 15 yaşında beri samsung cuyum samsung telefon saat bluetooth kulaklık ve powerbank aldım gayet memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar ben memnun kaldım senin bilmm her kesin kendi marka tercihi
circless
Active Level 9
Galaxy S
Kasa soyulması durduk yere olmaz insan gibi kullanırsan, markaya çamur atma adamlar 3000 küsüre wearos saat yapmış hâla konuşuyor istersen sen gidebilirsin şahsen samsung teknik servis a33 cihazımda bana gayet iyi yardımcı oldular.
0 Likes
usküdarlı
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim azına sağlık müşterinin yanında olacağına köstek oluyor.
0 Likes