cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG TELEFONUMU GASP ETTİ

(Topic created on: 08-13-2022 01:51 PM)
728 Views
mustafa yldrr
Active Level 4
Options
Galaxy S

arkadaşlar samsung öyle büyük bir firmaki 16.07.2022 de degişime giden telefonumu s 10 plus cihazı hala ne değiştiriyor nede eskiyi gönderiyor beni magdur etmekten başka bir işe yaramayan bir firmadır  ben burda 1 haftadır paylaşım yapıyorum hiçbir sonuç çıkmıyor profilime girip bakarsanız şonuç çözüldü gözüküyor hani çözüldüyse telefonum nerde tabi kendileri tarafından çözüldü hem eskiyi hem yeniyi ellerinde tutuyorlar samsung almam aldırmam bin pişmanım satış sonrası destek hiç yok adamlar tüketici hakem heyeti kararını bile uygulamıyor allah bildigi gibi yapsın

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba mustafa yldrr,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

16 Comments
justkiddingg
Active Level 6
Galaxy S
Benim de hata raporlarıma cevap vermiyorlar ama çözüldü yazıyor samsung almayın aldırmayın
ysmnn
Active Level 10
Galaxy S
Beni ilk basta aradilar. Sorun devam edince. Tekrar tekrar rapor yolladim cevpabile vermiyorlar dun aramislar telefona bakamadim aninda. Kayiti. Kapatmislar tekrar aradim. Yeni kayit bile olusturmadilar. Servise yonlendiriyorlar
Galaxy S
Samsung artık almayacağım zaten son bu telefonum samsung almayacağım
ysmnn
Active Level 10
Galaxy S
Ama Yazık gunah degilmi. Onca para veriyoruz. Zorla iyi bi telefon aliyoruz bi. Guncellemeyle. Telefon bozuluyo sonra. Servise. Goturn deniliyor. Bilincli.mi yapiyorlar. Servis para kazansin diyemi
Galaxy S
Doğru diyorsunuz 4 kere servise gitti ve 3 kez gönderdiğimde anakart değişti ve sorun hala devam ediyor
Galaxy S
Vallahi ya usta ben thh ye verdim artık ugrasamiyacagim
mustafa yldrr
Active Level 4
Galaxy S

vermen bir işe yaramıyor adamlar takmıyorki en kötü icra edeceksin oda zaten telefona gelen zamları düşününce eline gececek olan fatura tutarıda bir işe yaramayacak

Galaxy S
Valla verdik artık usta
Galaxy S
Olur siz öyle istiyorsaniz almayalım şuan her firma müşteriyi sallamiyor ne alalım 3310 mu