cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Servis Rezaleti

(Topic created on: 12-06-2023 11:48 PM)
429 Views
Datamata
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

S23 fe telefonumu aldığımdan beri hoparlör sorunu yaşıyorum.Ust hoparlör yani ahize kısmında sorun var,gerek telefon görüşmesi,gerek ise videolarda cızırtı var,özellikle video arası geçişlerde ses yapıyor.3 defa Mecidiyeköy Samsung servise götürdüm.ilkinde yazılımsal olabilir diyerek kendi firmware yükleyerek yolladılar ama yine devam etti.Uzerine belki Android 14 yükleyince düzelir dedim ama yine değişmedi.ikinci defa gidişimde telefonu alalı bir ay dahi olmadığı için telefon kutusu talep edildi,yanımda olmadığı için 3. sefer daha gittim.bu seferde kutu gerekmiyor fatura yeterli dediler,telefonu bıraktım ama sorun yok diye 2 gün sonra telefonu geri verdiler.Ben hoparlör çalışmıyor demedim ki cızırtı ve patlama var dedim.Ne yazık ki Samsung Türkiye'm müşteriye saygısı yok,telefonum-saatim,kulakligim-powerbankim Samsung marka ama artık bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim.Sizlerde almadan önce bir kez daha düşünün,en son olarak tüketici hakem heyetine başvuracağım.

4 Comments
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Servis çok bilgisiz
Mhmmmdkk
Active Level 1
Galaxy S
Benim telefon da da var
Bakalım android 14 yükledim
Devam ederse yazarım
hozker
Active Level 1
Galaxy S
Ses Patlama sorunu bende de mevcut. Güncellemeden sonra oldu. İlk aldığımda yoktu. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum telefonum en az 6 ayı var stabilize olması için
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Datamata,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes