cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S20 FE

(Topic created on: 12-30-2023 12:50 AM)
556 Views
CrissBey
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba, 

Samsung s20 fe bir cihaza sahibim. Telefon bugün dokunmatiği kendi kendine bir süre kitledi ve hareket etmedi. Bu durum birkaç kez tekrarlandı. Eve gelip şarja taktıktan sonra da %17 üzerinde kendini kapattı. Sorunum ne ile alakalı olabilir. Ekstra bilgileri aşağıya ekliyorum. 

-Cihazı Mayıs 29'da satın aldım. 
-Telefon da bir çizik dahi yok. Şuana kadar hiç düşmedi.
-İşlemci Snapdragon
-Batarya sağlığı %99
-%15 görür görmez, %100'e kadar telefona dokunmuyorum. (Batarya Sağlığını Korumak için.)
-Tanımlama da hiçbir sorun yok. Kablosuz şarj dahil. 
-Telefon ısısı en fazla 45.6 en düşük 18.5(bugün gördü) 
-Hızlı Şarj kullanmaktayım. 
-Güncellemeleri kesintisiz yapmaktayım.
-120Hz ve Arttırılmış Ram ile kullanım sağlamaktayım. 

Geri dönüş sağlayan Topluluk üyeleri ve yetkililere şimdiden teşekkür ederim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran kartında mı sıkıntı oluştu acaba? Temiz kullanmışsınız anlaşılan ama neden böyle oldu acaba? Sıfırlamayı deneyin işe yaramazsa servise danışın derim.

View solution in context

14 Comments
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran kartında mı sıkıntı oluştu acaba? Temiz kullanmışsınız anlaşılan ama neden böyle oldu acaba? Sıfırlamayı deneyin işe yaramazsa servise danışın derim.
CrissBey
Active Level 3
Galaxy S
Yararı olur mu bilmiyorum fakat antutu testinde ekran kartı başarılı geçti. Eğer burda sorunu yaşayan başkası çıkmazsa son çare olarak servise danışacağım. Oyun oynarken vs. Sorun çıkartmıyor. Sadece bugün sabah ve akşam 5 dakikalık mevcut olan şeylerdi. Yanıtın için çok teşekkür ederim.
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim. Yardımcı olmayı isterdim. İnşallah aynı sorunu tekrar yaşamazsınız.
CrissBey
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim. İnşallah.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim, Arkadaşında dediği biri Eğer Bilgileriniz Yedekteyse Kesinlikle Sıfırlayın. Eğer sıfırlandığında da çözülmezse Ana kartında yada Telefonun Çiplerinde. Bir sorun olabilir. Bazen cihazlarda böyle sorunlar olabiliyor ne kadar da temiz kullanılsa Şans meselesi desem yerindedir.
Birde Ayarlardan Otomatik Optimizasyon açık mı ? Pil kısmından ulaşabilirsiniz. Eğer açıksa Kapanma ondan da olabilir. 👍
CrissBey
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba Deniz, Yanıtın için teşekkür ederim. Otomatik Optimizasyon açık değil. Bilgilerim yedekte fakat sıfırlamaktan biraz çekiniyorum. En kötü ihtimalle servise vereceğim. Sağolasın.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Önemli değil. 😊 Reis Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Aslında sorun olmaz sıfırlamayı Herkez yapıyor basit birşey. Hard reset biraz sıkıntılıdır sadece.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Eğer dediklerim olmazsa Kesinlikle Servise gidin. Zaten Garanti kapsamındadır. Değişim de isteyebilirsiniz. Yada İşlemde ama çoğunlukla parça değişimini gerektiriyorlar.
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Kanka 45 derece yüksek ısı ohaaa 45 derecede yumurta pişirirsin sen ne diyorsun o yüksek ısıya çıkmaman gerekiyor 38 39 derecelerde kal 34 35 dereceler iyidir naptında 45 derece sıcaklığa çıktın telefonlar aşırı ısınmadan kendini otomatik patlama olmasınlar diye kapanma moduna alırlar geçmiş olsun dikkat et
0 Likes