- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-10-2020 05:01 PM (Last edited 04-10-2020 05:02 PM by User0000006 ) in
Galaxy SAndroid 10 yükledikten sonra **bleep** **bleep** sarj sorunları yaşamaya basladim, en son guncelleme subat ayinda geldi suana kadar herhangi bir düzeltme güncellemesi gelmedi samsung yetkilileri ne sesleniyorum, lütfen bu konuda hassasiyetle durulması gerekiyor zamaninda amiral gemisi diye para verip aldilar insanlar ilgilenin acil düzeltme güncellemesi gelmesi lazim yoksa cihazlar gercekten çöp olucak
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2020 05:51 PM in
Galaxy Sgüncelleme öncesi 1.5 gün giden cihaz güncelleme sonrası ne yaparsam yapayım 10 saati geçemiyor yanımda 3 lü priz taşır hale geleceğim power bank yetişmez oldu resmen rezalet samsung a yakışmadı hemde hiç
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2020 08:02 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2020 09:31 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-10-2020 09:36 PM in
Galaxy SMerhaba İbrahimHalilKel
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD