- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung güncelleme ile alakalı politikasını gerçekten anlamıyorum, Türkiye pazarında en çok satan firma olmasına rağmen ikinci sınıf ülke konumuna sokması gerçekten rahatsız edici bir durum beta testleri yok yani en son ne zaman açtı betayı bilmiyorum, ayrıca avrupa ülkeleri arasındaki farkımızın ne olduğunu çözemiyorum samsung gibi bir firma bizi görmezden gelmesi ve türkiye konusunda güncelleme konusunda çok ağır davranması bixby gibi bir sanal asistan da türkçe vaadi verip vermemesi yada türkçe dilini yazılıma entegre etmemesini anlamıyorum şahsen ben S9+ kullanıyorum sanırım alacağım son güncelleme olucak peki Note 8 ve S8 gibi telefonlarin nesi varda verilmiyor güncelleme kendi geliştirdiği one uı 2 kendi yazılımını verseydi bu ayrımcılık neden tabiki satış politikası diye düşünüyorum inşallah ileriki zamanlarda bu konuları gözden geçirir ve düzeltmeler sağlar.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-25-2019 11:39 AM in
Galaxy SMerhaba İbrahimHalilKel
Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm.
Bu tür öneride bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz.
Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2019 02:55 PM in
Galaxy Sonların telefonu artık kaldıramayacak durumda olduğu için almıyo
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2019 05:52 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2019 05:17 PM in
Galaxy Ski amerikada belli bölgelerde hâlâ en çok kullanılan telefon s8 bu kaynaklar sabit araştırıp görebilirsin samsung s ve note serisi için sadece 2 büyük güncelleme diye anlaşmış ne yani s10+ gibi bir cihaz seneye bitecek performans olarak
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2019 07:45 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-25-2019 11:39 AM in
Galaxy SMerhaba İbrahimHalilKel
Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm.
Bu tür öneride bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz.
Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...
Teşekkürler.
MOD