Original topic:

S9+ Android 10

(Topic created on: 12-24-2019 02:09 PM)
576 Views
HalilKeleş
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung güncelleme ile alakalı politikasını gerçekten anlamıyorum, Türkiye pazarında en çok satan firma olmasına rağmen ikinci sınıf ülke konumuna sokması gerçekten rahatsız edici bir durum beta testleri yok yani en son ne zaman açtı betayı bilmiyorum, ayrıca avrupa ülkeleri arasındaki farkımızın ne olduğunu çözemiyorum samsung gibi bir firma bizi görmezden gelmesi ve türkiye konusunda güncelleme konusunda çok ağır davranması bixby gibi bir sanal asistan da türkçe vaadi verip vermemesi yada türkçe dilini yazılıma entegre etmemesini anlamıyorum şahsen ben S9+ kullanıyorum sanırım alacağım son güncelleme olucak peki Note 8 ve S8 gibi telefonlarin nesi varda verilmiyor güncelleme kendi geliştirdiği one uı 2 kendi yazılımını verseydi bu ayrımcılık neden tabiki satış politikası diye düşünüyorum inşallah ileriki zamanlarda bu konuları gözden geçirir ve düzeltmeler sağlar. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba İbrahimHalilKel,

Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm.

Bu tür öneride bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz.

Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD ​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Note 8 S8 gereken performansı veremiyor. Zaten herkes teledonum süper yazıyor note 8 s8 kullananlar
onların telefonu artık kaldıramayacak durumda olduğu için almıyo
0 Likes
eness
Active Level 4
Galaxy S
emin ol o note 8 ve s8 m20 gibi telefonun 5 katı daha hızlı ve kaliteli zaten antutu testlerinede bakabilirsin ama samsungun saçma politikası yüzünden almıyor güncellemeyi zaten güncelleme vermezlerse de bidaha samsung falan almam
0 Likes
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
katılmıyorum ne demek note 8 s8 kaldırmaz general mobile kaldırıyor o mu kaldırmayacak
ki amerikada belli bölgelerde hâlâ en çok kullanılan telefon s8 bu kaynaklar sabit araştırıp görebilirsin samsung s ve note serisi için sadece 2 büyük güncelleme diye anlaşmış ne yani s10+ gibi bir cihaz seneye bitecek performans olarak
0 Likes
HalilKeleş
Active Level 4
Galaxy S
Ben bir S9+ kullanıcısı olarak gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum Note 8 S8,S8+ bu cihazlar android 10 ve one uı 2 de kaldırabilecek teknik donanımlara sahip yukarıda da belirttiğim gibi samsung malasef bu politikayı değişmesi lazım Türkiye gibi bir pazarı görmezden gelmesi çok saçma kendi kendi geliştirdiği yazılımı ver bari gerçekten S9+ ile S8+ arasında bir **bleep** görmüyorum ben pek ama bu belirttiğim cihazlar amiral gemileri zamanında ciddi paralar verilerek alınan cihazlar yani , samsung kendi ürettiği cihazlarını bu konuda yapmış olduğu ayrımcılık, bilakis kendine yaptığı haksızlık cihazları terk ediyor benim fikrim S8 note 8 android 10 sonuna kadar hak ediyor,.
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba İbrahimHalilKel,

Ben Eflatun, Samsung Forum moderatörüyüm.

Bu tür öneride bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz.

Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD ​

0 Likes