Original topic:

S9+ Android 10 Smart Switch

(Topic created on: 02-11-2020 11:52 PM)
560 Views
yoyoboi
Active Level 5
Options
Galaxy S

Smart Switch üzerinden güncellemeyi indiriyorum şu an. Başka bir paylaşımda gördüm ve ben de yaşadım bu yüzden belirtmek istiyorum. Güncelleme inerken arada uzun takılmalar yapsa da bir anda fırlıyor. Kullananlar çok hızlı olduğunu söylüyorlar. İnince bu hızı yaşamayı sabırsızlıkla bekliyorum.

0 Likes
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
Bu arada acele etmek istiyosan ki, yorumlarınla diş kırdırttın sabırsız olduğun belli djshhshshs. Smart switchten yükle bende sorunsuz kullanıyorum.
0 Likes
gs1905
Active Level 7
Galaxy S
😀😀😃arkadaşlar ne blim samsung yıllardır böle
0 Likes
ygtylc
Active Level 8
Galaxy S
tam ekran hareketlerinde bir çok sorun var s10 da. umarım s9 da yoktur.
0 Likes
HALİL123
Active Level 6
Galaxy S

Arkadaşlar gelen güncelleme ile ekran kaydı ozelligi geldimi . karanlik mod ozelliginde bir revizyon olmusmu ve good lock uygulamasi calisiyormu?

0 Likes
uurkiran
Active Level 4
Galaxy S
Ben s9+ kullanıyorum. Herkes gücellemeden bahsediyo ama bana güncelleme gelmedi.
ALTUĞ
Active Level 5
Galaxy S
Samsung Smart Switch (PC) programı üzerinden kurulumu yapabilirsin. Ben bu program üzerinden kurulumu yaptım.
0 Likes
ertayil
Active Level 3
Galaxy S
s9 içinde geçerli mi acaba
0 Likes
HALİL123
Active Level 6
Galaxy S
Bilgisar uzerinden smart switch uygulamasi ile guncelleme yapilabiliyor.Su an icin telefonlara bildirim gelmedi malesef biraz daha beklemeniz lazim 😓
0 Likes
uurkiran
Active Level 4
Galaxy S
tesekkürler biraz dolasinca anladım olayı ve hemen pcmi açtım 😂
0 Likes
ALTUĞ
Active Level 5
Galaxy S
Fakat şu bilgilendirmeyi yapmak isterim. Smart Switch üzerinden kurulum işlemini gerçekleştirirken, kurulum esnasında bir problem yaşanabiliyor. Ve bu nedenle smart switch cihazın için "acil yazılım kurtarma kodu" veriyor. Bu kod ile cihazını kurtarabiliyorsun. Olurda bu tür bir durumla karşılaşırsanız, Smart Switch'ın size vereceği Acil kurtarma kodunu bir köşeye not edin. Bu önemli bir bilgidir, özellikle yazmak istedim.