Original topic:

One ui 7 one ui 8

(Topic created on: 10-22-2025 10:50 AM)
217 Views
hasso251905
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bakın bu güncelleme sorunu cihazların %75 de var bende dahil benim tahminim ABD nin Samsunga bir takıntısı var çünkü Samsung kullananları Google dan yazılım kodlarını bozup kullanıcıları Apple çekme gayretindeler bakın ben eski bir Xiaomi kullanicisiyim ve onlarda reklam sıkıntısı vardı diye geçtim ve şuana kadar en stabil ve en iyi güncellemesi 6.1 di bakın 7 geldikten sonra tab s9 da Bluetooth sıkıntısı ve bir anda bakıyordum navigasyon tuşları kayboluyordu ve yeniden başlattım mı düzeliyordu Bluetooth sıkıntısı da şu Samsung slim mousem var Bluetooth açtığımda bağlanmıyor otomatik ama şimdi 8 de Bluetooth düzeldi ama navigasyon çubuğu yine kendi kendine kayboluyor o yüzden Samsungla bence birileri dalga geçiyor hatta batarya sıkıntısını hiç demek istemiyorum çünkü millet telefonlara binlerce para verip alıyor ama Samsung bey belli ki ABD ye köle olmuş durumda 

4 Comments
hasso251905
Active Level 7
Galaxy S
Çinli markaların hiçbiri bugüne kadar ABD ye köle olmadı ama Çinliler kaliteli yapamıyorlar ama yazılım da çok başarılı adamlar
0 Likes
haklisin
Active Level 10
Galaxy S
Asıl onların yazılımı kötü donanım iyi
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Hem S23 hem de Tab S9 kullanıyorum. İkisinde de OneUI 8 çok başarılı. Şarj tüketimi de bir miktar azaldı diyebilirim. Animasyonlar daha akıcı ve şimdiye kadar herhangi bir hataya rastlamadım. Bir tek galerinin önceye göre biraz daha geç açıldığını **bleep** ettim, o da benim galerim çok dolduğu için de olabilir.
0 Likes
hasso251905
Active Level 7
Galaxy S
O Zaman senin başka modeldir tablet s23 lerde var sıkıntı güncellemeyi geri çektiler yada sen farkına varamiyorsun
0 Likes