cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S8+ Keyboard Cover

(Topic created on: 01-20-2024 11:56 PM)
331 Views
BeyhanBehrem
Active Level 2
Options
Galaxy S
Herkese merhaba!
Bikaç gün önce s8+ için bu kılıfı aldım.Fakat 2017 yılından kalma bir eklenti olduğu için sanırım samsung tarafı bunu unutmuş) o yüzden telefona taktığımda hiçbir geri bildirim alamıyorum daha doğrusu telefon bu klavyeyi görmüyor.
Birçok forum gezdim birçok makale oludum s8+ için custom rom lar denedim geriye dönük android 7-8 fakat ne yaptıysam bir türlü halledemedim (((
Malesef türkiyede hiçbir bilgi bulunmuyor
Youtube üzerinde de sadece 3 inceleme videosu bulabildim

image

image

image

Samsung ekibinden bunun için yardım istiyorum yada aramızda bilgisi olan beni bu konuda aydınlatabilir mi?

image

19 Comments
55vada55
Active Level 4
Galaxy S
çok gereksiz bir kılıf. neden kullanmak istiyorsun ki?
BeyhanBehrem
Active Level 2
Galaxy S
Aslında haklısın sadece hoşuma gidiyor sonunda fırsat bulup aldım fakat beklediğim gibi olmadı
ÖzgürS25
Active Level 8
Galaxy S
O değil de telefon ne kadar temiz yeni gibi
Galaxy S
Siz kendiniz demişsiniz desteklemiyordur artık Ayrıca orjinalde olmayabilir tahminimce
Bhkc
Active Level 7
Galaxy S
Ayarlar, genel yönetim, samsung klavye yi fiziksel klavye olarak seçmeyi deneyin. 'Sadece öneridir'
BeyhanBehrem
Active Level 2
Galaxy S
Öneriniz için teşekkür ederim denedim fakat işe yaramadı malesef
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İlk defa gördüm bu ülkede birinde.Ayrıca bu tür ürünlerin qr kodu oluyor,o yok mu?(okuttugunda geliyor)
BeyhanBehrem
Active Level 2
Galaxy S
Hocam bi bu var buda serial barkodu sanırım model no filan gösteriyor okutunca20240120_235540_1000045094_1705784141.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Satın aldıgın yer ile iletişime geç.Onlar sorunun ne oldugunu bilir,desteklemiyorsa da para iadesi alırsın ve ürünü gönderirsin eğer yanlış bilgikendirme yapmışlarsa.
0 Likes