cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

HARD RESET

(Topic created on: 01-20-2024 08:09 PM)
2844 Views
aliguneyiletisim
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar HARD RESET nasıl yapılıyor? S23 cihazlar için?
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba aliguneyiletisim ,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme ve yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

17 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Tuş kombinasyonu ile genellikle kapatma yani güç tuşu ile birlikte ses arttırma tuşlarına aynı anda basarak bunu söyle yapın cihaz kapalı olsun eğer recovery moduna girmez ise cihazı bilgisayar bağlayın kapalı olsun güç+ses arttırma yapın samsung logosu çıkana kadar daha sonra güç tuşunu bırakın bende böyle oluyor s serisini bilemem tabi
0 Likes
Galaxy S
Çok teşekkür ederim deniyorum hemen
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy S
Sonucu da yazarsanız sevinirim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihaz kapalıyken güç tuşu + ses artırma tuşuna aynı anda bas,ekrana yazılar gelince güç tuşuna basmzyı bırak,sayfa açılması lazım.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında Bilgisayara kablo ile Bağlamak lazım degilmiydi. Öyle açılmıyor diye biliyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayır,bu işlem bilgisayar istemiyor ama yeni cihaz sahiplerinin çoğu yazılmla kapatılmış gibi yorumlar yapıyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Hard reset atmadıgımdan tam bilemiyorum ama pekcok yerde bu şekilde oluyor diye biliyorum İlla ki bilgisayara Şarj kablosuyla bağlanıyordu sonrasında Hard reset ekranı çıkıyordu.

Dediğin gibiyse benim bilgisizligimdir. 😊
verado
Active Level 7
Galaxy S
Selam,
Yeni telefonlarda bilgisayara şarj kablosu ile bağlamayın ca reset ekrani tuşlar ile açılmıyor
Ekran açılınca kabloyu çıkartıp tuşlar ile devam edilebilir
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Anladım sağolun. Eski telefonlarda Tuş ile yapılabiliyordu. Şimid günümüzde Yenilerle Hard reset tapmadığimdan tam bilemedim. 😊