S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Arkadaşlar son güncelleme de bataryada iyileşme gördüm performans da sorunsuz. (S23U) Güncellemeyen varsa tavsiye ederim lakin güvenlik ilkesi... View Post
Merhaba S22 kullanıyorum ve çok fazla animasyon hatası ve bazen saçma şekilde kasma var. Bir uygulamayı sildikten sonra 5 saniye telefon aşırı... View Post
Spam nedediyle bu hesap whatsapi kulanamazuyari nedir arkadaslar View Post
Noktalama ve virgül işaretini saklayabiliyomuyuz klavyeyi sadeleştirmek istiyorum İlk kurulumda sorduğu klavyeyi yapmak... View Post
Sıkıyönetim ilan edildi, orada yaşayan Türk vatandaşları dikkat etsin.Ve acaba Samsung merkez çalışmalarda aksamalar olacak mı? Güncellemeler, yeni... View Post
Genellikle 1 gunu rahat çıkarıyor ama sure yeterli değil gibi geldi forumlarda 7 saat açık ekran süresi alanlar var acaba batarya mı... View Post
Herkese merhaba. Orijinal batarya değişimi ücreti S23 için ne kadar? Yetkili bayiinde gidip bunu ücret karşılığında veya ücretsiz bir şekilde... View Post
Yd 23 ultra kullanıyorum hala bana Kasım güncellemesi gelmedi acaba Android 15 yd cihazlara gelmicekmi Kasım güncellemesi bile almadı cihaz View Post
Sene başında yurtdışı cihazı aldım kayıtla beraber s24 ultra 54 bine sözde yapacaklardı kayıt fakat sattıkları telefonun arkadasında durmadılar zarara... View Post
Arkadaşlar iyi geceler smartthings'e samsung TV mi ekledim fakat şu an TV de İnternete bağlanamıyorum sorun gider dediğimde ssıd sini girin diyor.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
668 | |
466 | |
465 | |
451 |