- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-07-2020 01:40 PM (Last edited 02-07-2020 01:57 PM by User0000004 ) in
Galaxy SS7 Edge'den daha düşük sekmentli telefonlar bile android 9 u alırken bu mükemmel işletim sistemli telefona android 9 u vermemeniz çok büyük ayıp valla
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- S7Edge
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 06:43 PM (Last edited 02-07-2020 06:43 PM ) in
Galaxy SMerhaba oznercan7,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
http://www.guncelmiyiz.com/sss
Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 02:48 PM in
Galaxy SSamsung güncelleme politikası gereği, telefonun üretim yılına göre 2 veya 3 büyük güncelleme veriyor, donanımsal olarak Android 10 bile çalıştırır ancak ticari olarak zarar olur, düşünsenize, Samsung Galaxy S7 android 10 alacak, gider yeni bir Samsung Galaxy telefon alır mısınız? 😊
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 03:04 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 04:49 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 04:57 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 04:52 PM in
Galaxy S#D
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 05:15 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 06:43 PM (Last edited 02-07-2020 06:43 PM ) in
Galaxy SMerhaba oznercan7,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
http://www.guncelmiyiz.com/sss
Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2020 07:12 PM in
Galaxy S