Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
gece video cekerken videoyu izledigim zaman piksellesme yapiyor bu sorunu nasil duzeltebilirim View Post
Arkadaşlar biliyorsunuz Instagram da sürekli buglar oluyor bazen beğeni sayısı gözükmüyor bazen çevirisine bak butonu çalışmıyor özetle çeşitli buglar... View Post
Yani az ufak yenilikler var uygulama hızlı olmuş artık ama aman aman çok beklentimi karşılamadı yani wow olmadım yani ama eskisinden güzel olmuş View Post
Aralık 2023 tarihinde aldığım s23+ telefonum yaklaşık 1 aydır şarj sırasında temassızlık yaşıyor. Telefonu gece şarja koyuyorum sabah şarj olmamış... View Post
Arkadaşlar 12 mp ve 50 mp kamera fotoğraf çekimleri arasında renk farkı oluyor, 50 mp çekim yaptıktan sonra biraz bekletiyor sonra çektiğim resmin... View Post
Daha yeni yapıcam sizce yapmalı mıyım View Post
Bu sekme usbyi taktigim halde kapalı gorunuyor bunu nasil acicam View Post
S24 ve s25 kameralarında f a r k yok diyenler için yazıyorum bunu f a r k cidden var s24+ ile denedim s25 daha net daha canlı çekiyor titreme... View Post
Biz hangi kıtanın ülkeyiz samsung ? Avrupa'da dağıtılıyor güncelleme gelmiyor Ortadoguda yayınlanıyor gelmiyor Amerika kıtasında yayınlanıyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1451 | |
1267 | |
1256 | |
1057 | |
1018 |
User | Count |
---|---|
35 | |
34 | |
29 | |