cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ultra

(Topic created on: 01-23-2025 01:44 PM)
36 Views
midyeLiposeidon
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Dün lansman tanıtımı yapıldı malumunuz. Uzatmadan fikirlerimi belirteyim. S25 ultranın mevcut özellikleri ve tasarımı nisan-mayıs 2024 gibi zaten sızdırılmaya başlanmıştı. Hali hazırda zaten bu sızdırılmalar bile s25 serisinin tanıtımında pekte bir heyecan yaratmadı doğrusu. Sönük bir tanıtım olmuşa benziyor. Aylardır beklenen One UI7 tanıtımı ise cabası. 

S24 ultra kullanıcısı olarak benim 25 serisine geçmemi gerektirecek tek bir özellik dahi yok. İşlemcide yapılan değişiklik, kamerada yapılan ufak makyajlar ve telefonun bence premium görüntüsünün dışına çıkılması telefonu değiştirmem için sebep değil. 23 ultra bile kullanıyor olsaydım yine aynı şeyleri söylebilirdim sanırım. 

Tasarım konusunda çok net sınıfta kaldı. Sivri köşeler konusunda şikayetler almış olsa gerek ki değişim yaptılar galiba. Ultra telefon alıp bana orta segment telefon havası sunucaksa bunu almam maalesef. 

Bu seneyi pas geçmek mantıklı gözüküyor. Android güncellemesini bekleyip mevcut telefonumda 1 yıl daha takılmak iyi hissettirecek. Umarım seneye daha farklı bir model ile karşımıza çıkarlar. S25 serisini almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun, iyi forumlar. 
12 Comments
Galaxy S
Pek sevemedim ben de bu unpackedı, yazın olacak unpackedı iple çekiyorum.
S25 serisi hayal kırıklığına uğrattı.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Beklentiye Girende Hata 😄
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
S24 ultra kullanıyorum 25 ultra kıyasla bir **bleep** göremedim 24'ün aynısı tek **bleep** azda olsa işlemci ve kavisli köşeler tasarım konusundada iyi değil değmez almaya 24 e devam