cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ultra

(Topic created on: 2 weeks ago)
207 Views
midyeLiposeidon
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Dün lansman tanıtımı yapıldı malumunuz. Uzatmadan fikirlerimi belirteyim. S25 ultranın mevcut özellikleri ve tasarımı nisan-mayıs 2024 gibi zaten sızdırılmaya başlanmıştı. Hali hazırda zaten bu sızdırılmalar bile s25 serisinin tanıtımında pekte bir heyecan yaratmadı doğrusu. Sönük bir tanıtım olmuşa benziyor. Aylardır beklenen One UI7 tanıtımı ise cabası. 

S24 ultra kullanıcısı olarak benim 25 serisine geçmemi gerektirecek tek bir özellik dahi yok. İşlemcide yapılan değişiklik, kamerada yapılan ufak makyajlar ve telefonun bence premium görüntüsünün dışına çıkılması telefonu değiştirmem için sebep değil. 23 ultra bile kullanıyor olsaydım yine aynı şeyleri söylebilirdim sanırım. 

Tasarım konusunda çok net sınıfta kaldı. Sivri köşeler konusunda şikayetler almış olsa gerek ki değişim yaptılar galiba. Ultra telefon alıp bana orta segment telefon havası sunucaksa bunu almam maalesef. 

Bu seneyi pas geçmek mantıklı gözüküyor. Android güncellemesini bekleyip mevcut telefonumda 1 yıl daha takılmak iyi hissettirecek. Umarım seneye daha farklı bir model ile karşımıza çıkarlar. S25 serisini almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun, iyi forumlar. 
12 Comments
kerim730_A35
Active Level 8
Galaxy S
İŞLEMCİİİİİİ😂😂😂
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Aman aman bir **bleep** yaratmaz sonuçta bunlar bilgisayar değil
0 Likes
Galaxy S
İşlemci bana 1 saatlik kaliteli bir oyunda sabit 59/60 fps sunucaksa okey derim. Ama mevcut 8gen 3 işlemcisi hali hazırda çok yeterli duruyor. 1 yıldır oynamadığım oyun kalmadı. Hala oynuyorum. İşlemcisi telefonu değiştirmem için sebep değil.
Alickk
Active Level 3
Galaxy S
İleride İşlemci Farkını Hissettirebilir Belki
0 Likes
Galaxy S
Çok değil hocam ya. İşlemci yapay zeka konusunda daha çok önem arz etmeye başladı. O kısmı ile ilgilenmiyorum pek. Snapdragon işlemcileri kaliteli buluyorum zaten ama o sene bu sene değil **bleep** yaratacak.
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Yeni edge tasarımı bence s26 da tasarımsal bir değişiklik olcağını gösteriyo gibi ,bencede hem daha gelişmiş ve tasarımı farklı bir cihaz için bu seneyi geçmeliyiz
Galaxy S
Evet hocam şiddetle katılıyorum. Edge inanılmaz merak uyandırdı.
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Ayrıca S-pendeki temassız özellikler Bluetooth'un kalkmasıyla gitti.
Galaxy S
Post yanlış anlaşılmasın arkadaşlar kötülemek için paylaşmadım. Elimde eski bir telefon olsa zaten gözüm kapalı 25 ultra alırdım. S24 ultradan geçmeye gerek var mı diye fikirlerimi belirttim sadece.
0 Likes