Resolved! Solved

Original topic:

S25 plus Ram plus

(Topic created on: 09-03-2025 06:44 PM)
768 Views
JoJackal
Active Level 6
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar Oyun oynuyorum telefonda bazı YouTube videolarında Ram plus 8gb yapmamızı öneriyor burda ise bazı konularda kapatılmasını öneriyorlar arkaplanda birsey yapmıyorum oyun sadece siz ne öneriyorsunuz ? Teşekkürler ederim yardımlarınız için sadece oyun odaklı 

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
S25 plus 12gb ram hayli hayli yeter zaten kapat ramplusi

View solution in context

Solution
ozanfurkan
Active Level 6
Galaxy S
Bende oyun oynuyorum ben çok bir faydasını gormedim eger hafızan dolu degilse yerin varsa ac bence bir zararı olmaz ama hafizan yoksa kapatabilirsin

View solution in context

Solution
mş
Active Level 10
Galaxy S
dogrudur bende bu durumu arastirdim da dusuk ramli cihaxlarda ise yariyor 4gb vs ama 8gb ve ustu ramli cihazlarda bataryanin hizli bitmesi isinma yavaslama gibi sorunlara sebep oldugunu belirtiyor millet

View solution in context

Solution
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Kapat daha iyi.

View solution in context

41 Comments
Solution
Galaxy S
S25 plus 12gb ram hayli hayli yeter zaten kapat ramplusi
JoJackal
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim kapattım
Solution
ozanfurkan
Active Level 6
Galaxy S
Bende oyun oynuyorum ben çok bir faydasını gormedim eger hafızan dolu degilse yerin varsa ac bence bir zararı olmaz ama hafizan yoksa kapatabilirsin
mş
Active Level 10
Galaxy S
oyundayken degilde birden fazla uygulamayi gecisli kullaniyorsan iyi oluyor
ozanfurkan
Active Level 6
Galaxy S
Yani zaten adamın kullandığı cihaz s25 plus açmasada çok güçlü çok bir ise yariyacagini sanmıyorum
mş
Active Level 10
Galaxy S
12gb telefon rami 2025 te yetmeyecekmis gibi geliyor
ozanfurkan
Active Level 6
Galaxy S
Niye yetmesin hocam zaten telefonda çok yüksek gereksinimi olan oyunlar yok ki zaten s25 plus üst segment telefon açmayacağı oyun yoktur telefondan ne yapacaksınki zaten
mş
Active Level 10
Galaxy S
oyun olarak degil arka planda program acmak istedim diyelim birkac tane
ozanfurkan
Active Level 6
Galaxy S
S23 kullanıyorum aynı anda 3 oyun açınca hiç sorun yapmadı oyun değil demişsin ama telefonu en zorlayacak şey oyun s23te 3 oyunu sıkıntı olmadan açıyorsam s25te hiçbirşey olmaz