cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 de bugün

(Topic created on: 01-24-2025 12:16 PM)
272 Views
Captain_ByLord
Active Level 10
Options
Galaxy S

İki gündür her ağızdan bir ses!

S25 serisini alan alsın kardeşim,alan hayrını görsün güle güle kullansın
S24+ Kullanırken mantık çerçevesin de gidipte S25 serisinden birini almam!
İşlemci harika olabilir
( henüz kağıt üzerinde harika )
Ama S24 serisinin üzerine nekadar koyacak bir telefon?
Kameramı? Güncelleme garantisimi? Bataryamı? Hız mı ? Kasa mı? Ekran mı ? vs ne farklı olan?
Bence bir farkı var ve bu farkı da S25 serisini öne çıkarıyor.
Fiyat farkı 😊
24 serisi ile S25 serisi fiyat farkı!!!
S24 serisinin oneui7 alacağı düşünülürse 
Otur oturduğun yerde be kardeşim😊 
Bu arada 
Şu şartlarda S24FE Epey mantıklı bir telefon konumunda şu aralar bence.

Allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlı Cumalar🙏

20 Comments
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Aynen öyle 24 serisinden 25 serisine geçecek kayda değer hiçbirşey yok. Düşük modelden geçenler için değerlendirilebilir ama ben öyle bile yapacak olsaydım 1 2 ay daha beklerdim fiyat baya düşüyor çünkü. Ama tabi cebinde parası olan ve ben yeni severim diyen illaki alabilir herkesin kendi cebi ve iradesi 😄 hayırlı cumalar
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy S
😊👍 İlk alacaklar için S24fe tavsiye ederim,s24plus ayarında çok uygun fiyat
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Ben s24 plus aldım s23 fe den geçtim s24 fe yide düşünmüştüm. Ama dedim s23 fe den değişimi hissetmek istiyosam s24 fe mantıksız değil mi dedim kendi kendime 😂 ama evet dediğin gibi daha düşük cihazlardan geçiliyosa s24 fe de cok güzel bi cihaz özellik olarak bataryasıda iyi gidiyosa gerçektende direk s serisine o kadar para vermeye gerek yok 😂 bende hevesim oldugu için aldım ve amacım en az 3 4 yıl kullanmak inşallah
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy S
S24fe s24 plusla aynı boyutta ,kamera falan aynı zaten,pluslara muluslara gerçekten gerek yok
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Aynen katılıyorum. Daha premium hissiyat var **bleep** o görsel olarak daha iyi. Ama performans farkını günlük kullanımda cok ayırt edebilecegmizi sanmıyorum
Getback
Active Level 1
Galaxy S
Rahatsız ediyorum bende s24 plus kullanıyorum ama son zamanlarda oyun oynarken ya da netflix youtube gibi platformlarda video izlerken ansızın alttaki geri home tuşları beliriyor. Youtube da bazen tam ekrandayken ana ekrana atıyor öyle olunca bunun nedeni ne olabilir acaba bi kaç gündür araştırıyorum bulamadım.
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Yok kardeş estağfirullah ne rahatsızlığı. Ben hiç o şekilde bi sorun yaşamadım. Navigasyon tuşu değilde kaydırma hareketi kullanıyorum sende hangisi var bilmiyorum ama. Yanlışlıkla dokunma koruması açık mı? Birde bence bu olay yazılımsal. Telefonu sıfırlarsan kendine geleceğini düşünüyorum
Getback
Active Level 1
Galaxy S
Evet açık bende öyle düşündüm ama işin en zor kısmı da sıfırlamak işte. Mesela telefonu elimde tutup film izlerken aniden alttaki navigasyon tuşları gözüküyor birden sinir bozucu olabiliyor.
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Aynen sıfırlamak biraz zahmetli verilerini yedekleyeceksin vs. Sen hiçbir şekilde dokunmadıgını elin falan değmediğini düşünüyosan, hani çerçeve ince oldugu için dedim. ( ben ilk aldıgım zamanlar cok fazla sorun yaşadım kendi adıma. O dokunmalar vs 😂 ama alışınca simdi rahatım) bence sıfırla derim. Cünkü böyle direk telefondan soğuyorsun. Sürekli bi can sıkıntısı. Ama sıfırlarsan 1 kez uğraşmış olursun diye düşünüyorum. Düzeleceğini varsayarak.