S23 yada s22 serisinden hangisi nesneye portre video yapıyor? S22 baz modelinde yok ama belki s22 ultrada vardır merak ettim? View Post
S23 yada s22 serisinden hangisi nesneye portre video yapıyor? S22 baz modelinde yok ama belki s22 ultrada vardır merak ettim? View Post
İngilizce de scrolling lag denilen uygulama arası geçişler, veya fotolara bakarken vs geçiş yaparken ufak teklemeler oluyor. Özellikle one ui 6 ile... View Post
S24 serisinin tanıtılmasına az bir zaman kaldı ve görselleri sızmış. Açıkçası tasarım iPhone modellerine çok benzemiş. Ben bu kadar keskin köşe... View Post
cihazımı orijinal şarj kablosu ve orijinal 25w güç adaptörü ile şarj ediyorum ancak süper hızlı şarj olmuyor. View Post
Ana ekran güncellemesi alan arkadaşlar var ama bana daha gelmedi nedeni ne olabilir ki View Post
Bence bu modelle uydu baglantisi gelmesi lazim da once SD7 gen bile alacak diyordu google andorid 14 birlikte View Post
One UI 6.0 güncellemesini yükledim ve galerimde son 1 saat içinde çektiğim bütün fotoğraflar silindi. Ben bu fotoğrafları nereden bulacağım acil... View Post
Ben de daha fazla sabretmeyerek S22 Ultra cihazımı XME CSC değişikliği ile One UI 6'ya geçirdim. Rezaletin bu boyutlara ulaşacağını bilseydim, hiç... View Post
Merhaba samsung kullanıcıları yeni gectim iyi mi sizce sürem? View Post
User | Likes Count |
---|---|
393 | |
370 | |
185 | |
170 | |
159 |
User | Count |
---|---|
43 | |
40 | |