cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25+ aldım,hani yapay zeka?

(Topic created on: Wednesday)
377 Views
Wormjack
Active Level 4
Options
Galaxy S

Reklamlarında yapay zeka ile komut vererek uygulamalarda işlem yapabilecektik? Ne bilim fotoğraf gönder,şunu ara buna mesaj at gibi... e aldım s25+ ı ,bahsedilenlerin hiçbirini yapmıyor,neden yapmıyosun,yapacağın söylendi diyorum,hala üzerinde çalışıyoruz diyor,HHHHİÇBİŞEY yapmıyor... chatgpt ile aynı yani.... e ama bu telefonlar yapay zeka ENTEGRELİ diye satılmadı mı?

10 Comments
KASIRGA47
Active Level 4
Galaxy S
Ben s25 in s24ten pek bir farkini olacağını zannetmiyorum az önce karşılaştırdim
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Geminiden bahsediyorsun sanırım. Önce geminiye girip uzantılara tıkla orada Samsung notes vs Samsung uygulamaları var mı bak. Yoksa bir de geminiyi ingilizce yapıp Extensionsa bak belki Türkçede yoktur
Galaxy S
7 yi bekleyin
Galaxy S
Onlarda one ui 7 geldi zaten
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Yapay zeka desteği,geminni üzerine, başka bir olay değil.
0 Likes
berkesait
Active Level 4
Galaxy S
Reklam aldatması yapıyorlar telefonda o dediklerini gemini dışında kısıtlı olmadan yani kendi geliştirildiği entegre şekilde yapabilen tek firma apple ve bu uzun süre böyle gidecek.
Galaxy S
Dediğiniz şirket de gemini kullanıyor 🙂
berkesait
Active Level 4
Galaxy S
Sirisi varya elmanın apple kadar cimri ve kötü bir şirket yok ama Samsung da diğer rakip androidler de berbat yönetiliyor. Tamamen yüksek kar düşük geliştirme mantığında ilerliyorlar.
mtrnn
Active Level 1
Galaxy S
Ben de cihazımı dün teslim aldım. Özellikle now brief diye anlata anlata bitiremedikleri özellik hava durumu haricinde hiçbir işe yaramıyor.