Original topic:

S25+ aldım,hani yapay zeka?

(Topic created on: 02-05-2025 02:21 AM)
619 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Reklamlarında yapay zeka ile komut vererek uygulamalarda işlem yapabilecektik? Ne bilim fotoğraf gönder,şunu ara buna mesaj at gibi... e aldım s25+ ı ,bahsedilenlerin hiçbirini yapmıyor,neden yapmıyosun,yapacağın söylendi diyorum,hala üzerinde çalışıyoruz diyor,HHHHİÇBİŞEY yapmıyor... chatgpt ile aynı yani.... e ama bu telefonlar yapay zeka ENTEGRELİ diye satılmadı mı?

10 Comments
KASIRGA47
Active Level 5
Galaxy S
Ben s25 in s24ten pek bir farkini olacağını zannetmiyorum az önce karşılaştırdim
özgür_s21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Geminiden bahsediyorsun sanırım. Önce geminiye girip uzantılara tıkla orada Samsung notes vs Samsung uygulamaları var mı bak. Yoksa bir de geminiyi ingilizce yapıp Extensionsa bak belki Türkçede yoktur
Galaxy S
7 yi bekleyin
Galaxy S
Onlarda one ui 7 geldi zaten
srdrdmrl77
Expert Level 3
Galaxy S
Yapay zeka desteği,geminni üzerine, başka bir olay değil.
0 Likes
HowTea
Active Level 6
Galaxy S
Reklam aldatması yapıyorlar telefonda o dediklerini gemini dışında kısıtlı olmadan yani kendi geliştirildiği entegre şekilde yapabilen tek firma apple ve bu uzun süre böyle gidecek.
Galaxy S
Dediğiniz şirket de gemini kullanıyor 🙂
HowTea
Active Level 6
Galaxy S
Sirisi varya elmanın apple kadar cimri ve kötü bir şirket yok ama Samsung da diğer rakip androidler de berbat yönetiliyor. Tamamen yüksek kar düşük geliştirme mantığında ilerliyorlar.
northame
Active Level 10
Galaxy S
Ben de cihazımı dün teslim aldım. Özellikle now brief diye anlata anlata bitiremedikleri özellik hava durumu haricinde hiçbir işe yaramıyor.