cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra

(Topic created on: 02-19-2025 11:24 PM)
187 Views
wirbusiness
Active Level 6
Options
Galaxy S

Tecrube ve gunluk hayattan bilgiler anlatilirsa sevinirim, S23 Ultra kullanicisi olarak bu telefona gecmenin S22 veya üstü bir cihaz kullanılıyorsa değdiğini düşünmüyorum, peki S25 Ultra kullanıcıları ne düşünüyor?

10 Comments
GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
Benim gördüğüm yorumların çoğu s23u s24u varsa geçmeye değecek bir şey vermiyor. Bu durumda parası olan keyfedeğer geçebilir.
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Forumun sessiz kalmasi en buyuk cevap oldu😊😂
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Ben s24 Ultra kullanıyorum, kardeşimde s25ultra var. Gayet detaylı inceledim kurcaladım
Yani geçsem mi diye düşünmedim bile
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Bilemiyorum hocam ya, tuğla gibi tasarim daha bir göze hoş geliyordu kenarlar ovallesince A16 ya dönmüş gibi oldu telefon arkadan
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Ya ben duruşu ile ilgili bir şey demeyeceğim güzel gelir kötü gelir bu göreceli bir durumdur ama s25Ultra yı incelediğimde "aaa ne kadar güzel işlemcisi var, vaaay kamerası çok mükemmel vs" düşüncelere kapılmadım. Günlük rutin bir kullanıcıyım, kağıt üzerindeki verileri hissedememem normaldir diye düşünüyorum
0 Likes
Actixel
Active Level 10
Galaxy S
S23 Ultradan S25 Ultraya geçtim gayet de değdiğini düşünüyorum. Super telephoto ve Ultra wide sensörlerin değişmesi, Proscaler destekli 2600nit ekran, Snapdragon 8 Elite, Wi-Fi 7, saf titanyum çerçeveler ve soğutma sistemini değiştirip 2.66 kat daha büyük vapor chamber koymaları zaten yeterli sebepler bence. Geçmek isteyen için çok fazla sebep var.
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Bilgiler için sagol hocam, fakat bu yazdıkların 23U kullanıcısı olarak beni cezbetmiyor çünkü bilinen bilgiler bunlar, 23 24 25 işlemci olarak zaten süperler, fotoğraf desen ben standart kullanıcıyım hepsi süper, günlük hayattan farklar artılar vs var mı now bar now brief gibi bir sürü yeni özellik getirdiler tecrübe gündelik bilgiler anlatırsan memnun olurum
Actixel
Active Level 10
Galaxy S
Sizin kendi fikriniz der saygı duyarım hocam. Fakat ben özellikle işlemci performansına çok önem veriyorum ve sırf işlemcisi için olsa bile S25 Ultrayı çıktığı zaman almayı uzun bir süredir planlıyordum çünkü birçok teknik detay 1.5~ sene önceden belliydi.
Günlük kullanım konusuna gelecek olursak cihazı kullanırken hem One UI 7 nin hemde 8 Elite'in sağladığı akıcılık farkını gerek arayüzde gerek oyunlarda hissediyorsunuz. Now Brief günü özetliyor durum raporu veriyor diyebiliriz. Now Bar da widget stack gibi müzik, antrenman, kronometre gibi değişkenleri tek bir yerden kolayca yönetmenizi sağlıyor. Gemini entegrasyonu ile seamless actions across apps özellikleri eklenmiş ben çok kullanmadım ama son kullanıcının işini oldukça kolaylaştırabilir diye düşünüyorum. Ek olarak pil daha iyi gidiyor S23 Ultraya kıyasla.
GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
Kardeş bu söylediklerin kağıt üzerinde evet far.k katan değerler gibi görünüyor ama ama kağıt üzerinde . Günlük gerçek kullanımda o paralara değecek farkları hissettirmiyor. Alana saygı duyuyorum tabii.