cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra mı Apple 16 pro mu

(Topic created on: a week ago)
41 Views
Wukong31
Active Level 3
Options
Galaxy S

Tarafsız yorum yapın lütfen hangisi daha mantıklı 

13 Comments
osmandurden
Active Level 5
Galaxy S
Bence 16 pro daha estetik ve prestijli görünür performans açısından farkları yok zaten yapay zeka özelliklerini istersen de s25u alırsın seçim senin
Alkrm54
Active Level 4
Galaxy S
İphone artık yeniliklere ayak uyduramıyor bana kalırsa S25 Ultra 10 k falan da ucuz ve daha iyi şeyler sunuyor İp 16 Pro Max e göre
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Biri birinden ezici şekilde üstün değil. Şu anki kampanya ve hediyelerle F/P açısından S25 ultra daha mantıklı. Ama video sosyal medya ya da apple ekosistemim varsa 16 pro derdim.
adnan34
Active Level 7
Galaxy S
Bem iPhone 16 prodan s25 ultraya geçtim kesinlikle s25 ultra.pili,işlemcisi,ekranı,hızı 16 proya **bleep** atar
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Daha ucuza alabiliyorsun zaten s25 ultra o yüzden
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Pro cihazın nispeten kamerası daha kötü(S25U'ya göre) onun haricinde donanımsal olarak **bleep** yok denecek kadar az. **bleep** yazılım tarafında çıkıyor. Eğerki samsung alırsanız Daha hızlı, verimli ve Özelleştirilebilen bir yazılım alırsınız. Apple alırsanız cihaz yazılımsal olarak sizi kısıtlar ve çoğu şeyi yapmanıza izin vermez. Ancak Apple'ın iyi tarafı Influncer'lik ile ilgileniyorsanız sosyal medyada Yüksek çözünürlüklü gönderiler payşalabiliyorsunuz 😊
Galaxy S
Tarafsız olarak söyleyemiyorum DeX gibi bi özelliğe bakınca
Monitör yenilemeyi planlıyorum 3 hafta içinde sırf DeX için
Motun
Active Level 10
Galaxy S
S25U tabiki
priv
Active Level 5
Galaxy S
Ben S25 imi dahi o telefonla değişmem. Ki ultra değil. Bu arada tarafsızım fanboy değilim