cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ULTRA VEYA 16 PRO MAX

(Topic created on: Saturday)
32 Views
kanarya17
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar tam 6 senedir s10 plus kullanıyorum artık güncel güçlü bir amiral gemisine geçmeyi düşünüyorum sizce s25 ultra mı yoksa 16 pm mi bütçede sıkıntı yok. Ayrıca samsungta böyle bir kampanya var yorumlarınızı bekliyorum 

image

image

51 Comments
Ahmet206
Active Level 7
Galaxy S

Samsung sitesş yalansa bilemem onu
0 Likes
123456_
Active Level 8
Galaxy S
uı8 var zaten suan kapalı betada hatta alfa hocam uı8 i sızdırmıstı.
size ben uı7 neden gecikti kolay bir sekilde anlatayım.
sen evin temelini saglamlastırmak icin evi yıkmak
evin temelini saglarken topragı saglamlastırmak
evin temeli ile birlikte evi yapmak
ev saglam olması icin uzun sürmek
ev sağlam olunca uzun yıllar oturmak
ama evin yapımı uzun sürmek.
Galaxy S
2 sene falan beklenmez boşluk yaratmayın, yani bi güncellemeyi göndermedi diye ne bu şiddet bu celal, bu kul yapısı illa ki sıkıntı olacak biraz sabır gereklidir.
0 Likes
gangtoea
Active Level 4
Galaxy S
16 pm daha mantıklı güncelleme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsın güncellemr herkese aynı tarihte verilir ve 6-7 yıl alırsın yıllar geçse de çok düşük bir kayıpla satarsın
0 Likes
Galaxy S
aynen
0 Likes
Ahmet206
Active Level 7
Galaxy S
One 8.0 için zemin hazılıyolarmış yok erken gelcekmiş kolpa hepsi yalan
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Z-Flip6-One-UI-8-0-İle-Neler-Değişti/td-p/18958955?src=Sha...

One uı 8.0 görenn benn 😂 😂

Yalan falan yok kardeşim temmuzda Z Fold7 ve Flip7 ile one ui 8.0 cikicak cihazlara
Ecrịn
Expert Level 1
Galaxy S
Apple tarafında düz model almadığınız sürece sıkıntı yok. Her iki cihazda iyi. Eğerki ekosistem alanı sizin için önemli ise, daha iyi özelliştirme isterseniz, Samsung daha iyi olacaktır. Özellikle One ui 7 ile Daha iyi animasyon, muhteşem derecede özelleştirme için Samsung daha iyi olacaktor😊
Ahmet206
Active Level 7
Galaxy S
Apple satarkende daha iyidir samsung etmez o kadar s24 ultra al geç nasıl olsa kamerası aynı
Galaxy S
Kamera ile işin çoksa özellikle sosyal medya alanında ip almalısın. Onun haricinde sunduğu imkanlar ve kullanım açısından Samsung derim ama şunu unutma daha bir güncellemeyi veremediler. Beta bile açmadılar yani iki tarafın da avantajı ve dezavantajı var ama benim için en belirgin **bleep** sosyal medya kullanımı olurdu
0 Likes