cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra AAA games

(Topic created on: 11-02-2024 04:52 PM)
191 Views
midyeLiposeidon
Active Level 4
Options
Galaxy S

Telefonun AAA veya daha alt seviye oyunlarında ki performansını nasıl buluyorsunuz. Tıpkı Apple telefonlarında ki gibi yüksek FPS değerleri, daha stabilize ve optimize olması gerekmez miydi? Bazı oyunlarda ki performans karşılaştırılmalarına bakıldığında ciddi **bleep** var 15-16 pro max cihazlara göre. 

9 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
AAA Android tarafında henüz çok yeni. Apple ise yıllardır işlemci mimarisini aynı tutarak büyük başarı elde edebildi. Apple'a şu an ki modelle yaklaşması mümkün değil
YağızA255G
Active Level 7
Galaxy S
Iphone un pahalı olmasının bir nedeni daha
0 Likes
Galaxy S
Amerika'da s24 ultra iphone 16 pro max den daha pahalı 16 pro max 1199 dolar iken s24 ultra 1299 yada 1350 idi türkiyede vergiler yüzünden bu kadar pahalı satılıyor
0 Likes
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Pil sağlığı 80 altında inince görürüm ben iphone'u
0 Likes
Galaxy S
Pil halledilebilir bir sorun ama. Daha fazla kapasite ile daha uzun ömürlü yapılır. Önemli olan elinde ki sistem ile ne kadar optimize işler yapabildiğin. Oyun konusunda samsungun bize yansıttığı şeyler pekte inandırıcı gelmiyor apple ürünlerine kıyasla. Oyun konusunda baya ileride apple başarılı buluyorum.
0 Likes
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Uzun ömürden değil pil %80 altına inince iphone gücünü kısıtlıyor oyunlar eskisi gibi çalışmıyor. Samsungda pil bypass özelliği sayesinde pil sağlığı düşsede tam performans oynarsın şarjdayken
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Ve Apple ın getirttiği AAA oyunlar telefonu çok yorduğu için ısıdan dolayı en fazla yarım saat oynarsın
0 Likes
Galaxy S
Isıdan dolayı performans düşüklüğü her cihazda var hocam. Ben zaten apple için optimize edilmiş oyunlar varken neden samsungada aynısı yapılmıyoru merak ediyorum açıkçası. Yoksa apple'ı sırf bu avantajı için satın almıcam zaten.
0 Likes
ALONE07
Active Level 6
Galaxy S
Isıdan dolayı olan throttle dan bahsetmiyorum. Pil sağlığı %79 a indiği an telefonu eski performansıyla kullanamıyorsun ısınmasına gerek yok yani