Original topic:

S24FE

(Topic created on: 07-07-2025 10:00 AM)
65 Views
Busenur_
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bildirim paneli uygulamadayken kapanmıyor. Kilit ekranından çıkıldığı andan itibaren hiçbir şekilde alttaki çıkış ve geri tuşları ile üstteki bildirim paneli kapanmıyor. Bir anda oldu ve akşamdan beri güvenli mopd dahil herşeyi denedim ama kapanmadı.

12 Comments
Galaxy S
Telefonda arka plandaki kalan uygulamaların hepsinin(yani kapatabileceklerinin) kapalı olduğundan emin ol ardından telefonu yeniden başlat

Benim eski telefonumda olmuştu bu olaya benzer bir olay olmuştu altaki yön tuşları bir türlü kaybolmuyordu böyle yapınca düzeliyordu fakat sende düzelmezse telefonu bir servise götürmeni öneririm
Busenur_
Active Level 3
Galaxy S
Hepsini yaptım ancak hala düzelmedi, buradan geri bildirim gönderdim servise onlar cevap verdiğinde önerdikleri de düzeltmezse garantiye göndereceğim artık.
Galaxy S
Burda bildiğim kadarıyla uzaktan destek gibi birşey var uzaktan müdahale edebiliyorlar telefona vardır adı Smart Tutor diye ama pek bilgim yok istersen oradan ulaş
Busenur_
Active Level 3
Galaxy S
Oradan bildirim gönderip sorunumu ilettim, 24 saat içinde cevap verecekler olarak gözüküyor oradan gelecek cevabı bekliyorum
Galaxy S
O zaman geçmiş olsun artık.Umarım en kısa zamanda iletişime geçerler seninle
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy S
Yeniden başlatmayı denediniz mi
Busenur_
Active Level 3
Galaxy S
Denedim, hiçbir şekilde düzelmiyor
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy S
Yetkili servise gidip yazılım attırmayı deneyebilirsiniz
Busenur_
Active Level 3
Galaxy S
Küçük ilçede yaşadığım için yetkili servis yok maalesef, garantiye göndereceğim düzelmezse. Buradan geri bildirimde bulundum eğer çözüm bulamazlarsa garantiye gidecek mecbur