Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, Bugün sizlere Smart view hakkında çok az kişinin bildiği gizli özellikleri açmanızı göstereceğim . Adım... View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, Bugün sizlere Smart view hakkında çok az kişinin bildiği gizli özellikleri açmanızı göstereceğim . Adım... View Post
Galaxy Store Samsung hesap makinası güncellemesi oneui 6 için güncellenmiş renkler geldi. Eylül-Ekim gibi başlaması bekleniyor oneui6nın View Post
Members ailesi selamlar, Malumyeni ay geliyor yenigüncellemeler gelecek demektir bu ve benim naçizane isteyimdirSamsung tanGalaxy S22 haziran ayı... View Post
Selamlar. Başlıktanda anlaşılacağı gibi kulaklıklar kulakta değilken ama bağlıyken sesin telefondan gelmesini sağlayan ve kulaklıklar kulağa... View Post
:) View Post
Arkadaşlar android 14 özellikleri neler olacak s22 View Post
Oneuı 6 ve Android 14'ün samsung cihazlara ne zaman geleceğine dair bi bilgi var mı heyecanla bekliyoruz View Post
Garantisi bitmiş s10+ sahibiyim. Telefondan memnunum fakat son zamanlarda pil performansı azaldı. Servisde orjinal pil değişim ücreti ne kadar? View Post
S23 kullanan arkadaşlar instagram kamerasına girip ön ve arka kamerayı açıp bakabilirler mi? Bende karıncalanma gibi duruyor nokta nokta. Telefonun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
212 | |
209 | |
150 | |
144 | |
141 |