cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultrs sıvı toz yabancı madde algılaması

(Topic created on: 3 weeks ago)
26 Views
mehmet363
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Telefonum hiç sıvıya temas etmediği halde sıvıya toz yabancı madde uyarısı veriyor soket yuvasını kontrol ediyorum tertemiz usbsetings on belek veri leri de sildim cihazı yeniden başlattım yine gitmiyor uyarı 4 ay önce aynı sorunla karşılaştım servise gönderdim sarj kartı bozulmuş dediler dünya para verdim kullanırken cihaz bakımına temiz olmasına çok dikkat ediyorum böyle saçma yazılımsal sorunlar yüzünden sürekli avuç dolusu para mı vereceğiz zaten cihaza avuç dolusu para veriyoruz bide böyle saçma şeyler yüzünden para veriyoruz. Simdi yine sarj kartı dedikleri donanım bozulursa o parçanın garantisi var mı merak ediyorum çünkü yeni yaptırdım ve yıllardır samsun kullanıcısı olarak samsungtan soğudum 

8 Comments
ilke35
Active Level 3
Galaxy S
Üzücü bir durum ben şöyle bir önlem aldım 20241215_230707_1000011552_1734289627.jpg20241215_230716_1000011553_1734289637.jpg
mehmet363
Beginner Level 3
Galaxy S
Benim hiç sıvıya temas etmedi ki hadi temas etti diyelim sabahtan beri kontrol ediyorum birsey görünmüyor peçete ile siliyorum eğer olmazsa tüketici haklarına bas vuracağım yeter
ilke35
Active Level 3
Galaxy S
Ya olurda yağmurlu hava için böyle küçük önlemler alınabilir geçmiş olsun
CptTevfik
Active Level 5
Galaxy S
uzun zaman önce ben su dolu kovaya düşürdüm ekranı kırık olmasına rağmen hiçbir sorun dahi yaşamadım format atmayı denemelisin
Gokhan6134
Active Level 1
Galaxy S
Merhaba. Yılla önce C9 diye sanırım bir modeli vardı samsung un. O dönem sıvı teması algılandı diye hata veriyordu. Defalarca servise gönderdim. Önce şarj aleti sonra kablo, sonra pil her seferinde ücreti ile değişim yaptım. Garantili olmasına rağmen. Halbuki ki kullandığım şarj ve kablo zaten telefondan çıkan orijinali idi. En son telefonda küsür yok diye gönderdiler 2 kez. Video çektim nem algılandı ekranı gelince. Video ile gönderdim. Biz de böyle bir soruna rastlanmadı dedi. Allah bin belalarını versin. Telefonu bildiğin çöpe attım. Şu an kullandığım telefon hediye geldiği için mecbur kullanıyorum. Yoksa hayatta kullanmam. Çok büyük **bleep** yedim.sıvı teması olayı için kendimce çözdüm olayı, size de tavsiyem asla banyo yaparken yanınıza almayın. Oluşan buhar telefonun anasını ağlatıyor. Sıvı teması başka şey, ama yoğun buhar başka şey. Bilginiz olsun.
CptTevfik
Active Level 5
Galaxy S
kesinlikle katılıyorum yoğun buhar sıvı sudan bile daha tehlikeli tebrik ederim 👏🏻
0 Likes
Gokhan6134
Active Level 1
Galaxy S
🙏
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geçmiş olsun garantisi var iken tekrar servise gönderin..

Garantisi varsa ücretsiz tamir etmeleri gerekiyor niye para verdin?

Tüketici hakem heyetine başvur önceki fatura fişi sende ise onuda delil olarak sun.. yeni cihaz ile değiştirme talebinde bulun..