cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kablolu kulaklık için type c dönüştürücü

(Topic created on: 12-15-2024 11:15 PM)
138 Views
ilke35
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar bluetooth kulaklıklar bende baş ağrısı yapıyor eski toprak 3.5mm kaliteli kulaklıklarım var s24 ultra için type c 3.5mm dönüştürücü stabil çalışırmı kullanan arkadaşlar marka önerisi yapabilirlermi??

9 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Orjinal type c dönüştürücü almanı öneririm, çakma alırsan bir müddet sonra çalışmıyor
0 Likes
Galaxy S
Dönüştürüçülerle pek randıman alamazsın ses tam net gelmez bunun yerine Samsung orijinal type c kablolu kulaklık almanı öneririm
0 Likes
ilke35
Active Level 4
Galaxy S
Ben geçen sene s23 için sorduğumda samsung bayisinde çalışan arkadaşım bu dönüştürücüler çalışmıyor demişti ama üzerinde çalışılıyor bilgisini vermişti
0 Likes
Galaxy S
Artık satmıyorlar zaten donuştürücü sen type c kulaklık al pişman olmazsın
0 Likes
Galaxy S
Bende Bluetooth kulaklık ile pek aram yok orijinal Samsung type c kulaklık aldım 2 senedir kullanıyorum harika ses var
0 Likes
ilke35
Active Level 4
Galaxy S
Elimdekileri değerlendirmek istiyorum bluetooth da bence müzik kalitesinde kayıp çok oluyor
0 Likes
Galaxy S
Ben diyeceğimi dedim artık Samsung dönüştürücü üretmiyor type c al pişman olma jak girişli kulaklıklar tarih oldu artık bendede vardı çöp oldu.. bende kablosu kulaklikçıyım type c al senelerce kullan başkada sözüm yok bunla ilgili iyi geceler 🙏
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Samsung'un AKG Kulaklığını al geç. O dönüştürücüler bozuluyor boyna.
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
S23u da kullanıyorum. Vatandan aldım, çok memnunum. İdare etsin diye😆
0 Likes