cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra

(Topic created on: 12-05-2024 10:49 PM)
278 Views
S24ultraSamsung
Active Level 5
Options
Galaxy S

Iostan sonra ip14prodan sonra buna geçtim pişman oldum millet ios 18 aldı 19 videolarını araştırıyor ben daha vanyu 7 nasil olacak diye sürpriz bi şekilde bekliyorum bu ne Nalet teknoloji 

25 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Büyük Bir Güncelleme Olucak İyice Test Edilmesi Gerekiyor Ve Çok Fazla Cihaz Var Bekleyen Gayet Normal Bir Durum Yani
0 Likes
fiorith
Active Level 3
Galaxy S
İphone ios 18 verdi 19 için sızıntılar bilgiler var diyorsunuz iyi hoş da ios 18 geldiğinde bi sürü beraberinde bug da geldi haberiniz var mıdır bilmem dokunmatik sıkıntısı kamera sorunu çökme gibi gibi sorunlar vardı Samsung en sıkıntısız en düzgün hali için uzun tutuyor test ediyor kullanıcı memnuniyeti sorunsuz yazılım için çabalıyorlar gayet de mantıklı bi tutum
0 Likes
Galaxy S
Kullandın mı iPhone hiç böyle diyorsun iPhone 14 pro yu da hali hazırda kullanıyorum hiç öyle buglar göremedim gayet stabil calisiyor
0 Likes
fiorith
Active Level 3
Galaxy S
O buglar yeni düzeltildi de ondan ana güncelleme sonrası tekrar hata düzenleme güncellemeleri gönderildi yakından tanıdığım bi çok kişide iphone var o yüzden detaylı olarak biliyorum örnek verirsem sevgilim kullanıyordu süreki yeni şeyleri deneyimliyordum
0 Likes
Galaxy S

Kardeşim benim sen sanmsung da klavye de emoji ismi yazınca çıkıyor mu çıkmıyor bende ama iPhone de istediğin emoji ismini yaz anında emojisi veriyor ve daha sıda var arabaya binince bluetooth arabaya bağlı ise direk müzik menüsünü geliyor Samsung da ise menüsünü aç müzik calari aç müziği aç arabayı açıp sürene kadar 2 dakikamı alıyor bu tür ufak şeyler bile ne kadar eksik kalıyor dimi samsung da

0 Likes
fiorith
Active Level 3
Galaxy S
O problem olarak arz ettiğin durumun çözümü var rutinler ve modlar kısmından araç modunu Bluetooth ile araca bağlanınca müzik menüsünü aç veya direkt müzik aç olarak ayarlarsan bi daha böyle bir durum yaşamazsın Samsung özgür ve çözümü bol bir marka bu şekilde o sorunu halledebilirsin. Klavye emoji konusu evet bi tık can sıkıcı o da galaxy ai yeni geldiği için tam tr desteği henüz yok çoğu gerekli kısım tr desteği geldi zaten de muhtemelen o ince detay kısımlar da one uı 7 de halledilir
0 Likes