cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra

(Topic created on: 12-05-2024 10:49 PM)
277 Views
S24ultraSamsung
Active Level 5
Options
Galaxy S

Iostan sonra ip14prodan sonra buna geçtim pişman oldum millet ios 18 aldı 19 videolarını araştırıyor ben daha vanyu 7 nasil olacak diye sürpriz bi şekilde bekliyorum bu ne Nalet teknoloji 

Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
Kral mantıken zaten yeni iOS sürümleri, yeni iPhone tanıtımlarıyla birlikte çıkıyor. Yeni Samsung serisi tanıtılmadan One UI 7 beklemen yanlış zaten.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Yalnız apple telefonun çıkmasını beklemiyor. Örneğin iphone 16 satışa çıkmadan ios 18 güncelleme alacak tüm cihazlara verildi. Hep olduğu gibi aynı anda verildi. Sonrasında iphone 16 ios 18 ile birlikte geldi. Yani kırk yıllık iphone x'i kullanan adam ios 18'i iphone 16'dan önce kullandı
0 Likes
Bugraok
Active Level 2
Galaxy S
İşte orada da iOS ve Android farkı geliyor. Beta konusunda da iOS her türlü daha iyi ve ileride.
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Malesef aynen öyle. Benim söylediğim normal kararlı sürümdü ama betada da aynı şekilde evet. Ve yine malesef stabilize konusunda da ios her türlü çok daha ileride.
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy S
Abicim her markanın kendine has sistemi var apple hepsine aynı anda veriyor diye samsung da mı verecek? Ayrıca bekleyiver 2-3 ay daha ölür müsün?
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Ben seni anlıyorum ve hakta veriyorum. Ama onu da anlıyorum. Günün sonunda bi tüketici bi kullanıcı olarak yılda bir kere alacağı güncellemeyi aylarca beklemek istemiyor. Bunu istememekte hakkı. Senin için çok sorun değildir ama onun için bi sorun olabilir bu durum. Baktığın zaman pixel cihazlara android 16 beta verilmeye başlandı samsung hala android 15 verecek.
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Pixel bi zahmet 16 yi alsın google nin kendi telefonu zaten bizede yazılımları entegre edip göndermek kolay değil hocam bunuda biliyorsundur umarim
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Tabiki biliyorum ve diyorumki bi kullanıcı olarak bununla ilgilenmiyorum. Gereğinden çok fazla cihaz üretirsen bu kadar uzun sürer süreç. Ya bu kadar fazla model çıkarmayacaksın yada çıkarıyosan ona göre hazırlıklı olacaksın. Ama en önemli konu bu detaylar son tüketiciyi bence ilgilendirmez. 70-80-90 bin lira para verip sadece bi cihaz almıyorum ben. Hizmette alıyorum
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Ya güncelleme gelince birşey değişmiyecek. Neden böyle güncelleme meraklısısınız. Android açık kaynak kodlu. Marketten uygulama indirin ve istediğiniz değişkliği cihazınıza uygulayın. Güncelleme ile Android'de pek birşey değişmiyor.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
İos 18 -19 gelmesi yenilik gelmesi değil,hatalarını görüyorlar ve düzeltiyorlar. Gözünüzde büyütmeyin.
0 Likes