cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra

(Topic created on: 12-05-2024 10:49 PM)
253 Views
S24ultraSamsung
Active Level 5
Options
Galaxy S

Iostan sonra ip14prodan sonra buna geçtim pişman oldum millet ios 18 aldı 19 videolarını araştırıyor ben daha vanyu 7 nasil olacak diye sürpriz bi şekilde bekliyorum bu ne Nalet teknoloji 

25 Comments
merturkk
Active Level 7
Galaxy S
internette birçok bilgi var OneUI7 ile ilgili. neden sürpriz bi şekilde bekliyorsun ki.
Galaxy S
Neden mi daha özellikleri ne nasılsın bi şey o bile yok
0 Likes
merturkk
Active Level 7
Galaxy S
var güzel kardeşim bu forumda bile konu açıp sorsan birçok görsel ile sana gösterirler kendin de bulabilirsin. Hatta birkaç gün sonra daha net bi şekilde de görebilirsin beta testleri başladı.
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Boşuna uğraşma hocam görmek istemiyorlar o yüzden çamur atmakta birebir o yüzden yorulma hiç
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Kimse zorla sizi samsung kullanin demiyor hocam geri geçebilirsiniz madem begenmiyormusun saygilarimla.
Galaxy S
Para ne olacak gel sana satayım kardeşim 256/12 modeli bu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Peki sen bekleyebilir misin one ui 7 yi? S25 ile gelecek one ui 7 kusura bakma adam haklı
0 Likes
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Beklemem Ben Ne zaman Gelirse Gunceller Geçerim Tamam bizde güncelleme hastası olabiliriz ama gelipde samsung forumunda yok iphone şoyle yapiyor yok boyle yapiyor gibi şeyler yanlış hocam dediğim gibi kimse kimseyi zorla samsung kullandirmiyor madem o markayi seviyorsun ozaman gidersin sessizce kullanirsin güncelleme gelincede nolucak ayrıca yani bi iki özellik falan filan bi kaçda değişiklik
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yakında bende apple ye geçeceğim ya apple aynı anda güncelleme veriyor ama samsung ayrı ayrı güncelleme veriyor
0 Likes