cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra kamera ses arızası

(Topic created on: 08-12-2024 02:56 PM)
69 Views
akincilar77
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba s24 ultra malesef hiç memnun değilim nedeni telefonu sallayınca kameradan ses geliyor böyle bir sorun olamaz bunun çözümü nedir ben böyle ses çıkaran bir cihaz kullanmak istemiyorum o kadar parayı rahatsız edici bir sese vermek istemiyorum ama vermiş olduk buna bir çözüm bulun daha öncede yazdım onda bir sorun yok kameranın bilmem neyindeki bişeymiş sorun değil mış denildi ben bunu asla kabul etmiyorum ve yetkililerin benim bu cihaza çözüm bulmasını bekliyorum.
15 Comments
VedatA545G
Expert Level 5
Galaxy S
S24 ultra dan memnun değilsen neden aldın o zaman? O kadar para vermişsin bir zahmet kameradan ses gelsin 😂
0 Likes
akincilar77
Active Level 1
Galaxy S
Böyle bir sorunu olduğunu bilsem merak etme almazdım ne kadar cahil bir düşünce üslup yazık neden gelecekmiş o kadar meraklıysan sende al kullan sesle birlikte sana mutluluklar.
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 5
Galaxy S
Param olsa S24 ultra almazdım gider iphone 15 pro max alırdım ve keyfime bakardım
0 Likes
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy S
Ois O Kankaaq
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
O sesi duyman için telefonun istemsizce sürekli sallaman gerekiyor. Neden sallama ihtiyacı duyuyorsumuz.
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba akincilar77,

Bu ses Auto Focus (Otomatik Odaklanma) fonksiyonunu çalıştırmak için gerekli, kamera mercek çerçevesinden kaynaklanmaktadır. Auto Focus (Otomatik Odaklanma) özelliği, lens ünitesini, görüntü sensörü üzerinden yukarı ve aşağı hareket ettirerek odaklanmayı ayarlar. Bu özellik, Otomatik Odaklanma hızını ve doğruluğunu etkinleştirerek pil kullanımını azaltmaya yardımcı olur. Kamera modülü, kamera modülüne ilişkin alan içerisindeki mercek ünitesi hareketini sınırlayan bir ""durdurucu parça"" ile donatılmıştır. Lens ve durdurucu parça birbirine temas ettiği anda bir ses duyulabilir ancak bu ses kameranın Otomatik Odaklanma özelliğinin çalışmasından kaynaklanan, normal bir sestir. Ses, cihaz türüne ve modeline göre kısmen farklılık gösterebilir. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes