cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ultra gece çekim problemi

(Topic created on: 08-28-2024 01:36 PM)
500 Views
mkrzgr
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar, son zamanlarda çektiğim gece fotoğraflarında ışık parlaması ve kötü kalite seziyorum bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

image

image

image

mkrzgr
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim çok sağolun
duygusal
Active Level 2
Galaxy S
Ondan olabilir
mkrzgr
Active Level 5
Galaxy S
Gündüz herhangi bir sıkıntı olmadı ama gece ve düşük ışık fotoğraflarında bu kadar yansıma ve kırılma yapması normal mi?
0 Likes
duygusal
Active Level 2
Galaxy S
Benim s23 vardı lens takmıştım ışık patlaması yapyordu çıkarınca düzeldi ondan klıma geldi kardeş
mkrzgr
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim gece mi yapıyodu aynı bu şekilde sanki s3 mini kamerası gibi gözüküyor fotoğraflar 😅
0 Likes
duygusal
Active Level 2
Galaxy S
Rıca ederim
0 Likes
duygusal
Active Level 2
Galaxy S
Aynen gece yapıyor du
0 Likes
shizerk
Active Level 8
Galaxy S
Merhaba dostum bende de ayni cihaz var fakat yaşadığın sorun %100 lens koruyucunun kalitesiz ve kirli olmasından kaynaklı. Lens koruyucuları çıkartıp lensleride bir bez yardımıyla sildiğiniz zaman sorun ortadan kalkacaktır.
mkrzgr
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ediyorum deneyeceğim , önereceğim alternatif bir çözüm var mı peki kamera lenslerini korumak için?
0 Likes
Solution
shizerk
Active Level 8
Galaxy S
s23 ultra ve s24 ultranın lenslerinde kullanılan camlar neredeyse çizimlesi imkansız camlar aynı şekilde darbeyede çok dayanıklıdır yani lensin çizilmesi veya kırılması için çok uğraşmalısınız. S24 ulta gibi bir telefonu lens koruyuculu kullanmak çok mantıklı değil bence ama tabii ki kişisel bi görüş 😊